Followers

Friday, October 16, 2009

perkenalkan my beloved frens...ily izreen mohd zaabah...

nama sahabt saya ily izreen......aku sgt sayang dier nie...coz dier baik gler2 ngan aku...paham ngan aku,saba ngan aku...sumer la...terlampau beruntung ader sahabat nie.....thnkz YA ALLAH coz kurniakan aku sahabat yg baik nie....aku arap hubungan sahabat kami akn kekal smpai biler2........amin...ily akk nk awk tau akk syg sgt kat ily.........

kepad kakak kpd ily sy mntak maaf..sy x pnah nk merampas ily darim kamoo..sy hanya mahu mnjadi kwn die sahaja...jgn wisau ya..

kpd kwn fom5...dan teman2 yg mngingati miera..16102009





kepada kwn2 thnkz ats kejutan yg korunk wat...aku terharu sgt2....tgk video yg korunk ltk kat youtube...aku hargai...da nangis da tgk video 2...x jangka langsung
apa yg korunk wat...he3....thnkz skali agy...agy satu aku nk ucapkan sgt2 terima kaseh kat sumer yg tlh wish aku yg sntiasa mngingati aku....sgt2 terima kseh...terutama untuk kwn baik aku ily izreen..thnkz kerana sntiasa mnghargai aku.....
sayang sgt awk.....n kpda sumer la...thn nie wlaupun aku x dpt nk celebrate ary jadi aku coz my mom masuk hospital my dad lak bz ngan byk bnda tapi aku tetap terharu n raser epy dgn kehadiran kamoo sumer...aku nk mntak maaf kd sumer kwn2 sekiranya perbuatn
aku buat kamooo sakit aty...x da niat lngsung unuk sakitkan aty kamo...maaf...kepada syaza athirah aku nk bgtau ko betapa aku syg ko sbgai teman aku...aku sgt2 miss wak2 kiter
awl2 thn dulu..aku tau aku byk wat ko sakit aty..maafkan aku syaza....ok kepada sumer sahabat terima kaseh.....
ni bkn kek aku..aku cumer teringgin nak mkn kek..


Monday, July 27, 2009

hurmm...ubah??

salam...
dear izreen...

hyep sorilah aku da lamer x jenguk ko..hurmm dgrla nie aku x tau nak citer cam ner...aku raser windu sgt kat seseorg nie...tapi kitaorg da x bole berhubung...coz wat maser nie..ustaz dier x kasi tuk berhubung coz dier kna tumpukan dlm bidang pngajian dier..so x per..aku redha..but aku masih was2 tntang kitaorg coz me tau hukum dalam hu8bungan or couple ni.x bole sb ia bole mnyebabkan kepada zina dan bole mnyebabkan fitnah..aku selalu kna usrah ngan kawan aku..aku mmg tgh sedaya upaya tuk berubah..but aku x bole berubah secara drastik ...aku perlukan masa but aku mmg berharap tuk berubah..doakan tuk aku tau..aku berharap dier x kan jemu tuk nasihat aku..walaupun dier lbih muda but aku hormat dier n aku mmg sayang dier..aku nak dier tau..aku akn sntiasa sayang dier smpai biler2....thnkz tau kawan...tuk segalanya.......

Saturday, July 18, 2009

MAAF UNTUK SEGALANYA....TEMAN


aku mula2 x nak tulis but aku da buat keputusan tuk lpaskan dier pg..itu yg dier mnta.aku akn ikut dier..so aku tlis nurkilan aku nie gak.just utk die tau btapa aty aku sedeh..but after this x pe awk bole lpakan ksaya..saya redha..

4 my xbeloved fwens........
DARI HATI KU....


AKU TERINGAT KISAH SILAM,
PERISTIWA INDAH MENGGAMIT KENANGAN,
NAMUN KINI HATIKU HIBA,
MAHU DIRI DISAYANGI,
NAMUN X DIBERI PELUANG.


CERITA INDAH KAU DAN AKU,
PERNAH DIKONGSI SEWAKTU DULU,
NAMUN KINI IANYA TERKUBUR,
DITIUP ANGIN KIAN SAYU.


PERASAAN SAYANG MULA BERPUTIK,
SMKIN HARI SMAKN MEKAR,
WALAUPUN KINI KIAN PUDAR.
NAMUN PASTI TERSIMPAN JUA.


WALUPN JASAD TIADA DIMAYA,
NAMUN HATI KUBEKAL JUGA,
WLAUPUN KITA SUDAH TERPISAH,
NAMUN WAJAHMU TETAP ADA....

terima kasih untuk segalanya.....maaf diatas kesipan aku yg dulu..but aku cme ingin berkata yg aku sangat merindui sahabat ku yg dulu.....thnkz berjaya lupekanaku sebagai sahabatu,,ayat2 diatas aderlah iklas dari aty aku...doakan kejayaan aku tuk spm 2009...slamat tinggal...


nurkilan aty aku.....


hakcipta:amiera abd wahap
tarikh:17/7/2009
tmpat:padang sekolah
maser:latihan kebakaan..:)
mood:sedeh so terciptalah ayt2 nie...

disaat ku ddk di tepian,
memandang jauh nun mentari,
memujuk diri meratapi hti,
hati yg hiba tiada siapa ketahui.

aku menangis seorg diri,
duduk termenung ditepian serambi,
mncari teman sejati,
namun masih belum kutemui.


aku bersembunyi dalam kekecewaan hati,
memujuk hati seorg diri,
saat ku ingin mncari teman sejati,
namun masih belum ader yg sudi.


utk teman2 fom5...thn ni thn last kiter....

semakin hari hatiku gundah,
terkenang peristiwa memori silam,
saat indah bersama teman,
namun kini semakin hilang.

my future...

ku menangis dipenjuru cita,
mngenang kisah yg pasti tiba,
hatiku gundah kian gelana,
kerana tidak mampu untuk meneka.....


ayt diatas sumer aku cipta tanpa disengajakan..bila hati ngah sedeh sumer kuar..huhu...ader satu agi nurkilan yg aku x mahu coret kat sini coz 2 aku buat coz kwn baik aku da berjaya lupakan aku.even aku sayang sgt dier.bui aku tau dier x pnah anggap mcm2..aku miss sgt wak2 kami dulu2..hurmmm..tahla..but aku arap dier berbhagia selalu isamping teman2 nya yg ln.

Saturday, July 4, 2009

mnggu ni.......pnya story...

salam...
dear izreen....

dgr la nie..aku nk bgtau ko story mory aku tuk mngu nie..akhirnya abis gak lisan arab aku tu.hwahwa/..alhamdulillah..tenang raser aty aku...mnggu nie gak kitaorg tau no baper dlm klass tuk exam diagnostik.....alhamdulillah aku dpt no 6 daripada 29....but result aku x cukup bagus coz usaha aku x baper nk kuat..aku just dpt 6A3B1C1G....tapi aku syukur.....he3,,but aku kesal coz BM N sN aku lagi 2 markah nk A....sedeh kalo x ..da dpt 8A da....he3....ni result aku tuk diagnostik....
1)bahasa melayu-B
2)bahasa inggeris-A
3)prinsip perakaunan-A
4)ekonomi asas-A
5)Syariah islamiah-A
6)quran sunnah-A
7)sejarah-A
8)science-B
9)bahasa arab tinggi-B
10)math-c
11)add math-----huhu fail seyh..
atoyai.cuak tul aku..aku kna usaha lbih nie....aku nie byk main n senang leka..wisau aku..kat skool n kat asrama byk cabaran n gangguan..aku kna belajar tuk tangani masalah nie...cuak2..harapan aku just satu.DPT 11A1 DLM SPM 2009..N DPT LANJUTKAN PLAJARAN KE UIA DLM BIDANG UNDANG2 TUK CAPAI CITA2 AKU TUK JADI PEGUAM SYARIAH....itu jer...yg lain x pnting..........aku nk bagi hadiah yg paling berharga kat parents...insyaALLAH akn tercapai......but now aku just berani target 9A1...coz math n add math.n arab..x baper nk kuasai agy...hurmmm...pning2.......
agy sattu..dgrla nie..aku x dpt seyh g PLKN...wah......aku mmg x nk g pn..hahahahhahahaha.....3 bln byk aku leh wat,blaja keta,ambk klass bi,blajar segalanya2....wlaupn x dpt nk dpt pngalaman sertai plkn but aku raser x per..mybe adew hikmah isebaliik nie..aku tau ALLAH dan merancang yg terbaik tuk aku......but 4 all my fwens yg dpt g...aku nk ucapkan tahniah...nnati g elok2...ya:):):)...
n satu agy...aku raser ak sukar tuk luper kan sorg laki ni yg sgt baik..nama dier...BURHANUDDIN BIN ABDULLAH....aku x tau naper aku sgt2 syg kan dier......wlaupn kami mmg tersngt-sgt jarang jmper but aku sgt sygkan dier n aku pn dpt raser cam 2...perasaan dier kat aku.....tah la...aku sntiasa doa yg terbaik tuk kami....sekiranya satu hari nanti dier mmg dicaptakan tuk aku..aku terima..but kalo sebaliknya..aku redha...but utk saat n masa nie...hati aku hanya tuk dier....sayang borhan...

but aper2 hal .....SPM ader la no1....AKU KNA CAPAI CITA2 AKU DULU....YEH..amiera focus ya sayang ya........aku bole..hwahwahwa...........aku nak jadi mcm dak cemerlang before4 ni...
all my idol....aku nk berjaya cam diorg sumer..insyaALLAH amin...


ASAT 2009...

mier wif fwens....kat asat 2009 kat glory beach resort.....best la gak wlaupn just satu mlm....he3....

Saturday, June 20, 2009

asat 2009...asat terakhirku



pic me n my beloved adek.nasir:)

salam.....dear izreen...
oit..apa kabar..ghe3.sowila x jnguk lamer..pnat la...minngu lps bz gler2...ngan lisan arab agy..ish mmg membunuh....x snggup aku nk jmper ustazah aku ...hwahwa...argh..mls arnkciter..bosan...

pas2 kan ni aku baru balik dari pd..pnat gler..pg smlm balik ary nie..just penutup jer smlm..
kat ctu...sumer dak asrama harian..byk la...puteri wilayah,segambut jaya,smkl,petaling.high school.victoria,raja dollah,sab,raja ali ..bts.. byk la gak...best la..kitaorg tido kat apartment....walau;n 1 ary best la gak..vbole jln2....pas2 smlm kan majlis penutup aku jadi yg pegang bunga telor..hwahwa..segan seyh..malu nk mampus....sumer pndang aku.da ar pakai kasut tumit tinggi...aku nk tergelak...hahahahh....kwn aku kater comel n cun aku pakai baju cina tu..hwahwa..tapi aku raser cam patung jer....nasib x tersondol jatuh....he3....aku ingt adk aku g ..tapi dier x g,,sedeh la.....tapi aku sempatn jmper kwn2 dier..dak segambut jaya..suruh kirim salam kat dier..he3..nasib sumer knal dier..ye ar da kater ayh artis kan msti sumer knal....hahaha..but ape2 hal aku syg dier bkn sbb dier ank artis but sbb aku syg sgt der..syg sgt2..n dier pn syg aku..kalo adek g msti best kan..hurmm..windu sgt kat adek....adek msti x balik kn mnggu nie.....argh windu nyer....

Saturday, June 13, 2009

IMPIAN AKU


hari2 aku....


hahaha...kwn aku yg kuat tido..bkn snng nk tgk dier tydo..haha..so aku nk abadikan dlm diary kesayangan aku nie.haha..dear izreen......

ary nie.ary last aku kat umah...esk da nk balik hostel.....uiss cuak la plak..coz byk cabaran la..bahasa arab aku nyer kertas ader kat kt aku ..da ar pas cuti ni ustazah nk wat ujian lisan..hahahamati la aku....x per la....terpaksa ar aku tebalkan telinga n kuatkan hati..hhahaha...skrg da bln 6....cuak cuak cuak...spm da bk dkk..aku ary bkk skool nie aku x buang maser..tolonglah amiera jgn lalai..atoyai...hahahahahahaha...pnning.la...arap dapat habiskan thn nie ngan baik....thn dpn da x dpt pakai baju skool da..he3...... k la aku nk g kmas barang2....tuk balik hostwl..kalo aku free aku aku jnguk ko ya...bye salam

Thursday, June 11, 2009

kem PDRM...






salam..
dear izreen:):)...


oit maaf la da lamer aku x jnguk ko..mcm boaser ar cuzy lorh..he3..ni aku nk story ckit kat ko pasal kem yg aku g under tmpat keje aku..hurmm...aku ay isnin 1 arybulan 6 smpai 4 arybulan..kem ni mula aku mls nk join tapi tiber2 tergerak aty nk g..he3..best ar...seronok..aku raser ni ar kem yg paling sempoi..hahaha..byk gler maser rehat.....best la gak..kiter org tido kat ukm bangi,..raser cam dak hostel lak..he3..kat saner aku dapat group no3 yg diketuai oleh muzammil,nizam,syafiq,lily,hikmah,mirza.amalina,fatin diana,n ader agy sorg x ingat.he3...
alhamdulillah la..dak group sumer sporting gler2 n baik aty..terutama ketua aku...hahah..aku x tau naper aku ske tgk cara dier...sempaoi..gler..baik kadang2 blur la gak..hahahhahaha.....tima kiterorg exploraca...klakar aku tgk dier..he3..n sorg agy nizam...dier nie baik ngan aku...kesian dier slalu kna dgr aku mngarut n bercakap..hhahahaha...tapi aku mngaku ar nizam ni hensem la..hahahahahahahha....baik..aku ske kwn ngan dier...agy satu aku ske pnggil dier pak ustaz..hahaha..coz dier adew janggut comel..hahaa..yg syafik ni pndiam ckit but aku tau dier pn baik:):).........

yg perempuan sumer aku rapat....geng bdak pompuan sumer baik2.....aku rapat ngan sumer terutama amalina,n sumer la..hahaha..kat kem celak aku bole patah..sngal tol..nasib amalina adew hahahaha..aku pn pnjam ala kat dier..he3.wak2 first day kitaorg explorace..best la..coz aku tgk smngat gler group aku..hahahawak2 explorace tu wlaupn kitaorg x dpt no 1.2..or 3..hahahah tapi best gler la...tapipnat orh..aku yg ader asma nie pn cam x dew..he..bole lpa lak pnyakit tuk smntara..coz smgat sgt2 nk explorace..he3...biaser ar amira wahap..hahahha..mlm kebudayaan pn best.aku jadi pngacara..hahahah..bodo2 jer..he3...ye ar last minit pnya idea kn..hahaah..but sumer nya ok..:)...kat kem tu best sgt2....group aku wat ala2 malaysian idol.hahaha..tapinnamer dier chanrakteer talent show..hahahaa...kwn aku nizam jadi (shah kajai khan),nadia jadi (alfonso de albuque)n lily jadi(minah ronggeng)hahahaha...lawak tul.tgk ar saper yg melalut bagi nama2 tu..haha aku la...ketua aku muzammil jadi ahmad ihdham sengau jer org..hahahaha...n amal ngan muzammil duet....amal jadi katie prry.haha..n gng aku yg lain aku main taram jer nam dior..hwahwa..aku pnggil 3 dara kesepian..he3...biasaer ar da jadi pngacara..so aku bedal je ar.hahahahah...but sumer nyer ok...sayang korg sumer kwn2..wlaupn baru knal..but korg sumer antara kwn baik aku gak:),,,,he3

esok nyer tu kita0rg nak balik..wah miss sgt2 uh..he3....tapi nk wat cam ner setiap pertemuan ader perpisahan aku just mngharap hubngans ebagai sahabat ni akn kekal...amin..he3...thnkz sumer coz kat kem sumer baik ngan aku..dak2 perempuan sgt2 baik ngan aku..,,kat saner mula2 mmg aku x dew kwn langsung.coz aku x dew kna mngena pn ngan anak seremban he3..ayh aku yg kjer kat saner....he3.nasib baik ayh aku kjer kat saner...kalo x,x dapat la aku jmper kwn2 baru aku ni kan..he3.....thnkz abah:):):)..........he3..aku nk ucap terima kaseh kat dua sahbat yg paling awl aku knal..iaitu bobo(merangkap kwn bilik aku)he3 n ros...syg korg.....

k la...nk citer pnjang agy..but ..byk kejer..he3..lain kali la aku smbg..hahhaha...k la izree....




Monday, June 1, 2009

perasaan

MIERA N ATHIRA( MY BNDAHARI:)thnkz bantu aku dlm pntadbiran ya....


salam....
dear izreen

maaf lamer x jnguk ko....bz..izreen aty aku raser kosonh sgt....aku miss sgt kat sesorg nie..but cam ner...i really need() now......hurmmmmmm,.,,,..esk ak g kem so ko jgn windu aku tau...aku g kem smpai ary khamis..doakan aku slamat dapat jaga iman amal n hati:).....
n jgn bagi aku lupe nasihat kwn aku tau..:):)..k la...aku tired kpala ngah pening sgt..hurmmmm..
assalamualaikum...

Saturday, May 2, 2009

tah la..


arghhhh...
sakit aty la....bukan aku x nk paham org coz aku ngah pening ...banyak bnda yg pikir...exam agy,bola tampar agy....tolonglah paham aku...aku bkn nk sakitkan aty org..mybr aku x terperasan yg aku nie wat something yg org bngang ..tah la...maaf la..kalo ader yg aty sakit coz aku yg x reti MEMAHAMI anak buah aku...aku x dew niat nk sakitkan aty sesiapa...maaf kat sumer anak buah yg aku sayang sgt:)..maaf...ape2 hal aku arap team bola tampar kiter berjaya.....isyaALLAH amin...


3 kali sorakan bola tampar bole:)...
he3

Saturday, April 18, 2009

lirik ni wat aku sedeh seyh...mcm pnah lalui...hurmmm


Oh.. cuba kau dengar
Cuba kau cuba diam bila ku cuba untuk berbicara dengan kamu
Pernahkah kau ada bila ku perlu untuk meluahkan rasa hati

Dan bila kau bersuara
Setia ku mendengar
Agar tenang kamu rasa

Siapa sebenarnya aku padamu
Mungkin sama dengan teman lain
Yang bisa kau buat begitu

Dan bila tiada lagi teman bermain
Kau mula mendapatkan aku
Itulah aku padamu

Oh.. cuba kau lihat
Cuba kau cuba renung ke mata aku
Bila ku kaku melihatmu pernahkah kau ada
Bila ku perlu untuk menyatakan rasa sakit dalam diri

Dan bila kau perlu
Setia ku menunggu
Agar senang kau merasa

Siapa sebenarnya aku padamu
Mungkin sama dengan teman lain
Yang bisa kau buat begitu

Dan bila tiada lagi teman bermain
Kau mula mendapatkan aku
Itulah aku

Maafkan kerana ku tak pernah
Terlintas untuk menulis padamu
Sedangkan ku tak mungkin lagi aku meminta
Untuk kau mendengar
Untuk kau melihat ke mataku

Siapa sebenarnya aku pada
Mungkin sama dengan teman lain
Sama buat begitu

Dan bila tiada lagi teman bermain
Kau mula mendapatkan aku
Itulah aku...

Siapa.. yang bisa kau buat begitu

Dan bila tiada lagi teman bermain
Kau mula mendapatkan aku
Itulah aku padamu
Itulah ku... padamu

to my beloved fwens...i really miss all my fwens:).



When I am down and, oh my soul, so weary;
When troubles come and my heart burdened be;
Then, I am still and wait here in the silence,
Until you come and sit awhile with me.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up...
To more than I can be.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up...
To more than I can be.

There is no life - no life without its hunger;
Each restless heart beats so imperfectly;
But when you come and I am filled with wonder,
Sometimes, I think I glimpse eternity.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up...
To more than I can be.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up...
To more than I can be.

You raise me up...
To more than I can be.

Friday, April 17, 2009

aty


salam.....
dear izreen...

hyep....sori lamer x jenguk...izreen mnggu nie byk bnda berlaku..adew bnda epy adew bnda sedeh..mmg banyak dugaan yg datang ..thn nie yg epy nyer aku dpt jadi pasukan bola tmpar sekolah n jadi pemain tetap agy 2..hahahaha..seronok sgt coz aku mmg gler bola tampar...epy sgt2...wlaupun muker aku hangus terbakar cam arang tapi aku still epy sgt..coz dpt main bola tampar..he3....tapi pasukan kitaorg x ber jaya mnng first lawan zon r1 kitaorg kalah..pas 2 lawan wangsa maju zon r2 kitaorg mnng..n lawan ampang gurl..satu set kita org mnng tapi rezeki x dew ,,,agy satu dak bola tampar sumer stok tgn lebam..aku nyer tgn berbalut2...mcm kna dera lah..hahahahahahah....lbam sana sini..sakit lol..tapi lebam2 pn kalo nmpak bole tampar aku still main agy...ketagih la...hahahahahhahahahaha..

yg sedeh nyer tah la..aku mls nk bkk story nie tapi rumusan yg aku nk wat ..kalo kiter nmpak seseorg tu wat kesalahan kan bgs ckp dpn2..x perlu nk mengaibkan ssorg....cbe kiter fikir kalo kiter adew kat tmpat 2..aper perasaan kiter...jgn hukum sesorg 2 tanpa cakap aper slh dier....pas2 mcm maner pn seseorg tu x kira wlaupun dier baru kew lama kew...dier still sahabat kiter...tolonglah jaga aty kwn..jgn sakitkan aty kwn yg amat sygkan kiter...kiter cube lah paham aper yg kwn kiter nk try tuk bagitau..ape perasaan kiter kalo kitr cakap org x nk dgr...tolonglah hargai persahabatan yg da dihadiahkan oleh NYA...please....aku bkn jenis yg suke gado2..bkn sikap aku..cme aku agak tersinggung ngan sikap sestngah org ...yg xpunya perasaan....ermmm.arap hubungan nie sentiasa diberkati.....insyaALLAH amin.......

Sunday, April 5, 2009

my cayang:)

salam...
dear izreen....

  sowilah aku da lamer x melawat ko..coz aku pnat gler2 la....he2.....nk citer psl hostel aku mls la....
aku nk citer pas aku balik hostel...hahahaha...gumbiraaaaaaaaanya sgt....ary juamaat 2 aku balik jer...tgk 2 terus burhan kol aku..wah lamer gak la kiter borak...tapix puas2 la...wndu gler2 kat dier...

   smlm pn dier kol aku agy/......byk kali kol coz ustaz dier kasi cuti 2 ary...ko nk tau x wei yg x bole blahnya wak2 aku dlm bilik aku cas fon kat ruang tamu....lek2 mak aku cakap burhan kol...ape agy aku pn terus la lari kat luar kan...lek2 terkejut gler ku biler nmpak bapak aku ngah cakap ngan borhan.....tapi bapak aku x marah coz aku da citer psl borhan b4 nie....borhan pn bgs pndai ambik aty bapak aku,,,siap suruh doakan dier berjaya agy..mmg sayang gler3 la kat borhan....hahahahahaha......seronok sgt.......nk ucap terima kasih kat dier coz setia tuk aku......he2.....

Saturday, March 21, 2009

my holiday./.......

salam...
dear izreen...
    
      oit...sedey seyh..nk tnggalkan ko...ha3...tapi x per..stalah smnggu aku  aku cuti ni ,...puas aku tman ko kan.hahahhahaha..wei dgr la nie..esk aku balik hostel awk kowt la...coz kak nazila ngan n my beloved sis nk blnja aku..wah snng aty aku...he3....msti aku wndu gler kat ko kan...hurmm ko tau cuti ni banyk mngajar aku banyak perkara....banyk perkar yg au dapat la...walaupun smnggu cuti ni aku x kuar umah lngsung..sehari jer aku kuar ..2 pn ary khamis g skool n g umah my sis...tapi byk la yg aku dpt......

     pertama aku dpt byk advice n pngalaman dari kak nazila..dier byk sgt nasihat aku....dier ngan akk aku yg banyak kasi sokongan kat aku selain family aku...kiranya aku ni beruntung sgt dpt knal ngan diorg....terlalu banyak...diorg kasi buku latihan,note pnting,exam paper,mcm mcm agy la...aku bersyukur sesangat-sangat adew diorg..cuti ni aku byk msj ngan kaky yana n kak nazila..setiap kali msj msti adew kat2 semangat diorg bagi..aku gler2 terharu ngan diorg...kak nazila kater utk permulaan nie dier d target kan aku 9A ,mula2 aku tergelak gler2...ye ar bkn sng nak dpt kan..tapi kk nazila kater dier yakin ngn aku..so aku fikir aku mmg bole...yg pnting jgn pikir bnda yg remeh temeh....aku arap aku dpt ikowt aper yg sumer nasihat kat aku..insyaallah amin...:)

    kedua aku dapt paham secara dalam per makn kasih syg yg sebenr,...hahaha..mmg jiwang kan dgr..he3..aku mls nk cakp psl nie sbnarnya..tapi ini lah aper aku blajar.. cuti ni aku dpt tau saper yg btol2 syg aku..saper yg hanya kater2....mmg sng kiter nk menilai seseorg tu...cumer aku ni terlalu ikowt kater aty...n aku mnyesal coz terlalu mudh syg kat org...tapi aku raser aku bole lupe sumer tu..aku mmg berharap dpt luper 100 peratus....now i just wanna concentrate withmy study.......aku x nk lah fikir bnda remeh temeh yg memeningkan kpala.....aku ske syg sumer org n tunjukkan aku syg seseorg..tapi biler seseorg tu aku raser x kan paham n x pnah cber tuk memahami x dew guner aku kasi kat dier...buang maser....hhaahahha.....

     ketiga aku dpt blajar tuk berdikari n sntiasa berusaha.....bagi aku sbgai kp asrama n skool mngjar aku tuk lebih berdikari n berusaha gigih..aku patutnya bersyukur coz ALLAH tlah mmberikan aku rezeki...n peluang..yg bkn semua org dapat...bagi aku kan jadi ketua ni besar cabarannya...mmg ssh tapi dari tulah aku dapat blajar utk berdikari pada masa mndatang....lagipn aku mmg kena berubah la izreen..skrg da buln 3......aku da xdew maser tuk layan bnda remeh nie...x pnting..wat aty sakit,kusut sedeh n mcm2 la....aku nk focus 1 jer..aku nk success...dapat 11A1 DALAM SPM....insyaallah ...aku nk bagi my parents bangga ngan aku..n aku arap aku bole.....he3....

   he3...k la...kalo aku cter kat cni smpai esk pn x habos.jap2..tadi borhn baru pas kol aku...wah aty aku makin snng..makin gembira.....hope lps spm kita dpt jmper agy;).....he3......k la..last skali aku nk mntak maf kat sume yg knal aku....kadang 2 kiter wat salh dlm keadaan x sedar n sedar tapi x pnah disengajakan...so aku mntak maaf kat sumer ..dari ujung rambut hngga ujung kaki..he3.....hope persahabatan yg diikat ni akn kekal...sumer persahabatan bermula di suatu tmpat yg aku terllu syg sgt2..n ssh nak tnggalkan...iaitu..SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN PUTERI WILAYAH.....WAH..SEDEHNYA...au bnar2 syg skool itu terutama asramanya...he3.....

     so aku x saba nk balik asrama esk....he3...k daaaaa.....assalamualaikum.....

lalalalalalal....

Deras hatiku berdetar
Di langit aku terlihat kamu
Terang malam,teman kita
Dengan angin meniup sayu

Ku petik gitar akustik ini
Dengan harapan dia mendengar
Melodi indah yang ku cipta
Hanya untuk luahkan rinduku padanya

Dan aku terus,
Menyanyi lagu ini untukmu,
Walau berjuta mendengar,
Lagu ini hanya untukmu,
Arah hidup kita,
Digambar bintang di angkasa
Dan berkelip melukis cinta
Terciptalah lagu kita

hurmmmmmm,,,,,bosan

Verse 1
Benarkah salahku, lepaskan kamu
Kau duga egoku, fahami diriku begini
Tiada yang sama
Yang pasti kita semua bebeza
Kau fikirlah


Chorus
Tiada guna cipta sebuah cerita
Kalau kisah kita sementara
Rasa hati dan langkahmu
Membuat aku keliru

Tiada guna kita menderita
Sungguh semua tidur pun tak lena
Rasa hati dan katamu
Tak lagi seperti dulu


Verse 2
Kita pernah satu, aku dan kamu
Dulu itu dulu, masih di dalam ingatanku
Kini berbeza
Namun masih ku harap kau bersedia
Oo mungkinkah, kau temu bahagia

Chorus

Bridge
Lepaskan semua mimpimu
Tangis dan juga sayumu
Kau fikirlah

Chorus
Tiada guna cipta sebuah cerita
Kalau kisah kita sementara
Rasa hati dan langkahmu
Membuat ku keliru


Tiada guna kita menderita,
Sungguh semua tidur pun tak lena,
Rasa hati dan katamu
Tak lagi seperti dulu

Sungguh semua tidur pun tak lena
Rasa hati dan katamu
Tak lagi seperti dulu

Aku keliru
Aku keliruuuu....

Friday, March 20, 2009

epy la plak...hahahahahah

salam.....
dear izreen....

     sowi lmbat ziarah ko izreen...he3...dgrla nie...ary nie aku raser epy bangat lorh....hahahahahahaha.....tau x tad my akk dtg la....epy gler2......dpt luangkan maser ngan dier...baik btol la.....hahhahahahahahahaha...snng nyer aty aku...lagi satu ko nk tau...ak pn x tau naper...aty aku ary nie tenang gler...raser epy mybe...first akk syg aku dtg...second someone yg aku syg sgt  miss kol aku la...he3.....wah...bahgia sgt2 la.....tuk ary nie...aku epy sgt2...he2..
 alhamdulillah......

     wah ary nie...borhan kol aku...terkejut gler.......cam x caya la...he3....lpas gak wndu aku kat dier....seronoknya:):)...he3

Thursday, March 19, 2009

aty...........

salam...
dear izreen....

      hyep dgr la nie aku nk citerkan ckit kat ko psl aku tuk ary nie...aku pnat sesangat2 ...pag tadi kuar awl 7 10 aku da kuar...g skool n g umah my akk study akuan....hurmmm smbil study tu kitaorg adew ar story mory ckit..aku cter la psl aku n exam...n dpt la canderahati nasihat daripada kak nazila...wak2 nk balik 2 aku fikir balik aper yg kak nazila bgtau aku smpai kpala aku jadi pnning sgt n bolelah gak kalo pngsan ..hanya ALLAH yg tau....but aku ni pndai berlakon kan..so aku tahan gak n berlagak cool..pdhal kpala mmg teramat sakit..tapi btol kater kak nazila 2...mmg tah la kanper aku x dgr dari dulu......knaper?jap sblum 2 ko tau ary nie aktiviti aku byk sgt2 berjalan mmg turun 10 kg la aku..ha2..maner x nyer dari umah ke lart jalan kaki..dari lrt ke skool jln kaki..dari skool kew kat umah my akk jln kaki,pas2 dari umah my akk ke lrt jlan kaki...dri ___jalan kaki,darilrt ke umah aku pn jln kaki agy...maner x pnat gler....da ar ary nie aku x mkn ..mmg gler la..mkn ckit jer..itu pn kak nazila blanja...tah la...kadang 2 bnda2 ni wat aku terfikir...............................

          aku raser aku mmg da berubah,bkn amiera yg aku knal,...aku da mcm x knal diri aku da...serious.... aku x  slhkan sesaper coz perubahan aku ni psl aku sndiri ,terlampau ikut kata aty..aty mmg ssh nk dikawal...tah la..serius aku sdeh sgt bila pndang diri aku kat cermin..mmg aku tgk x dew seri kat muker aku,....adew sorg kawan aku tegur aku ary 2...dier cakap muker aku mcm adew seribu satu masalah n cam adew something yg aku pndam..aku mnaer lah nak ngaku aku pn kata x la,..tapi kwn aku nie bole bacer diri aku...tah la aku takowt org nmpak aku bermasalah..sedaya upaya aku nyorok kan masalah aku..tapi mkn lamer aty makin sakit..fikiran makin beban..da ar thn nie aku nk exam bsr..mmg ujian..

         arggghhh..ko tau x aku wndu sgt kat amiera dulu...aku nk sgt jmper diri aku dulu..manisnya diri aku time 2...n sekarang nie aku cpat sedeh n lagi aku sdeh org yg aku syg wat aku sdeh..kadang2 aku tanya diriaku...diorg ni naper x paham aku,,,,,???puas aku berkorban tuk dorg.....tapi naper diorg wat aku cam ni ek.....aku bkn nak mntak balasan ats aper yg aku wat..tapi aku just nk org syg aku..ssh kew ..???ko tau aku mmg ramai kater syg aku la ape la..tapi dlm maser yg samer naper diorg sakitkan aty aku,dpn aku,aty aku ni mcm kna robek2.....adew diorg paham??mcm kat hiostel aku sunyi ddk hostel...truly aku cakap aku x dew lngsung sahabat baik n x pnah knal aper tu sahabat baikk.....aku sedeh bila aku tgk org lain adew kwn baik...adew tman yg bersama,,...ko tau x izreen biler aku sedeh bila aku kecewa bila aku epy ,aku x dew sesaper yg smbut aku.aku sorg2...kwn gembira mmg ramai tapi kwn yg sntiasa mnyokong aku ,x dew,aku sedeh,...

        kotau x aku kan pgang 2 jawatan bsr kp asrama n skoolah,ko tau aku epy coz cikgu kasi kepercayaan kat aku,n aku pnya smnagt nk jalankan tugas,tapi x  dew sorg pn kwn aku yg mnyokong,sumer nya yg keluar kata 2 prli nkata2 yg wat aty aku hancur...ko boleh bayangkan x izreen mcm maner rasernya aty nie...nk berkonfgsi cter ngan my parents,x nak la coz ayah n ibu aku da terlampau banyak berkorban n banyak bnda yg lbih pnting dari ibu n ayah ku tau maslah aku..kalo ibu ngan ayh tau msti ibu ngan ayh aku sedeh....n aku x nk ibu ngan ayh sedeh coz aku..yg aku tau aku nk hadiahkan kejayaan tuk keduanya...sgala masalah aku nk cber selesaikan sndiri,aku just perlu sokongan kwn2 tuk support aku tapi...................

        tah la...cam ner aku nk berjaya..kalo aku x berubah kan..aku arp aku bole berubah....ko tau tadi wak2 dlm perjalanan kat umah,otak aku asyik fikir jer aper yg kak nazila kater.,smpai adew keta nk langgar aku..mmg aku kna hon la tadi..tah la..kalo aku x balance diri aku mmg x tau la aku adew kat umah kew x...tapi time 2 aku mmg x nampak keta kew aper..aku jalan...pning rumit....nasib baik ALLAH masih syg kan aku....amin..tah la .......amiera amiera............aku prlukan maser tuk sendirian...tuk fikir sumer nie....aku arp ALLAH makbulkan segala doa aku..amin...

        k la..aku pnat sgt.. aku nk berehat,aku tulis ni coz aku bosan.jer......x dew kna mngena antara idup da mati...he3...thankz dgr isi aty aku....................................................................sbnarnya aku ni bercita2 nk tulis novel..tapi x layaki...hwahwahwahwa...bosan gler..............................:):):)

Wednesday, March 18, 2009

hati ku

arggggggggggggggggggghhhhhh
naper aty aku ni sakit...naper????aper lagi ujian aku nie......naper...aty aku...saper yg bole paham aku..saper???please...plese i need somebody 2 hear me....please....hurmmmmmmmmmmm.....
dear izreen(^_^)...
aku miss ngan seseorg nie.....miss sgt2......arap dier sntiasa ingat aku...:)...dier penat ary nie...x pe ar aku arap dier ok................k la...aku nk smbung study balik..salam..

mataku,...

salam
dear izreen....

     izreen aku nk ngadu kat o nie..ko tau x pagi tadi wak2 aku nk bgn solat ko tau aku terkejut mata aku merah.aku ingat merah2 biaser..ruper2nya berdarah..terkrjut aku.da ar aku x mmg x pnah alami..sedeh2 ...da ar tyme cuti skoolah..aku mmg  teringin nak kuar..tapi x pe ar mybe x dew rezeki aku....aku redha jer....:);):)..mesti adew hikamh kan disebalik sumer nie:);)...

       hah lagi satu izreen ko nak taux tadi aku tido aku mimpi lawak gler..mmg aku nie kuat imaginasi lah...aku x nk ar cakap aku minmpi aper ...buat segan aku jer...tapi btol aku nk tau knaper stiap kali aku tido msti aku mimpi..naper ek?? nak kater x basuh kaki..basuh tah la aku pn x paham...hurmmm ptg nie mybe aku g klinik kot..izreen ko doakan aku tau..x mati kebosanan kat klinik 2.....hahaahhahaha..
        
       hurmm ary nie agak bosan la..ye ar aku ddk kat umah jer x kuar..ko bayangkan cuti dari ary sabtu ary2 aku just ddk umah x kluar umah kangsung.cam x cayakan...hari nie,,dari pagi aku ddk slm bilik ,pas solat msk bilik pas mkn msk bilik buku jer jadi pnaman aku..mmg sedeh sgt la..x tau nk g aner ,,nk tgk tv x dew mood...ye ar mata mkin terok..nk kuar cam ner...hurmm..nasib baik adew yg sudi borak ngn aku..terima kaseh ya:)..hurmm....itu jer ya..kalo adew aku nk story agy aku bgtau tau..he3..thankz mndngar:)

        hurmm...lega ty aku..sahabat da smpai umah:)snng aty aku...alhamdulillah:):):)....risau tadi..skrg da ok:)syukur sumer slamat...:)

shabat baru

salam...
dear izreen..

      dgr la nie..ary nie aku bersyukur coz dpt kwn baru..ko tau batapa aku gembiranya...seronok kan kiter biler adew org yg nk sudi berkawan ngan kiter...raser cam dapat hadiah lak..aku arap persahbatan ni akan kekal..insyaallah..btol la org kater berkawan bier beribu:):)..aku sokong..he3...
tadi aku adew tanya akk ku psl arab..aku mmg cuak sgt..aku kn lemah sesangat2 arab..aku mntak nasihat dier cam ner nkwat..lega adew kak ku...raser epy lak aty nie...kurang ckit la..raser takowt..wlaupn stay ader...he3terima kaseh  akk...


       lagi satu ,izreen ko x kesian kan aku kew..mata aku nie..makin teruk..x elok2 agy..da la skrg time cuti,nasib aku la..cuti ni ddk umah jer...cian kat sahabat aku ajk aku tman dier..tapi aku x leh coz mata aku ni bngkak sgt2..atoyai..tapi nasib esok insyaallah dier g gak..arap2 dier o:) risau lak..hurmmmm.hah nasib kwn dier nk teman..alhamdulillah...risau tad dier g sorg2...dier da la kecik jer..he3...

       konklusinya...ary nie..epy bagi aku..he3...terima kaseh sumer:)

Tuesday, March 17, 2009

rnungkan..hurmmmm

'Orang yang mencintai kamu akan selalu mengingat setiap kejadian yang dia lalui bersama kamu, bahkan mungkin kejadian yang kamu sendiri sudah melupakannya, kerana saat itu ialah sesuatu yang berharga untuknya. dan saat itu, matanya pasti berkaca. kerana saat bersamamu itu tidak bisa berulang selalu'

hidupku

Kau, Kawan, Sahabat & Teman
Album : Tika Itu
Munsyid : Unic
http://liriknasyid.com


Ketika mula bertemu
Terasa bagai telah lama bersua
Kau sambut hulur tanganku
Bertegur sapa penuh mesra

Masa terus berlalu
Dan kita tetap seiringan berjalan
Menempuh onak liku
Lalui semua suka dan duka bersama

Biarlah apapun rahsia
Dan kelemahanmu tetap engkau temanku

Riangnya saat kita ketawa
Asyik senda dan bercerita
Walau sesekali pandangan kita berbeza
Andainya tetap serupa

Adakalanya kita juga saling terluka
Namun di akhirnya kita tetap bersama

Dan kini dipisahkan dua benua
Saling mengejar cita
Tak pernah kulupakan 
Detik yang indah bersamamu temanku

Huuuu....aaaaa.....

(ulang dari mula)

Kuasti suatu masa
Engkau dan aku kan bertemu semula
Kembali menjalinkan detik nan indah
Untuk kenangan bersama


lagu nie...ade kna mngena ngan idup..hurmmm
salam...
dear izreen....


     huhu kpala byk pusing la ini ary...ibu ngan ayh kuar adew hal..so kna jaga adek2 yg kuat nangis..huhuhuhu pusing2....nasib yg sorg 2 baru balik enjek so snyap ckit.hahaha..hurmmmmm...ape yer nk cakap...hah smlm dgr la tgk citer antu best gler...dier adw 3 citer..citer pertama mmg best gler2..wak2 nk tido klakar adek aku alia pnakut sgt2..hahahhah...katil bkn main besar nk gak tido rapat2 ngan aku...hwhwahwahwa.....lagi satu smlm hahahahahhahahaha..aku terantar msj sengall kat sorg bdk nie.abis dier marah aku .hahahahah...tapi btol la bila aku bacer msj yg aku antar 2 seram gak kan.hahahahahhah sengal tol la aku nie.....lag satu smlm x puas aty la..smlm aku wat akaun adew ygaku x paham....x tau nk tanya saper..arghhh...bngangnya...huhu....nasib2  hah!yehyeh dgr2 adew berita best nk gtau..ary khamis nie kalo x adew aral melintang akk aku(kak yana) nk dtg umah aku...wah bestnya...he3...agy satu myb ary sabtu aku nk g umah adek aku (chatol) bgs gler mak dier kwn ayh aku...hari 2 wak2 ausyatul sakit aku borak ngan mak dier..mak dier bgtau alamat pnuh aisyatul..bgskan..tah ar..tetiber aku raser wndu gler 2kat dier..x tau naper...hope aku dpt jmper dier..:):):)insyaallah..amin.......

Monday, March 16, 2009

Bila engkau memandang segalanya dari tuhanmu,yg mncipta segalanya,yg menimpakanujian,yg mnjadikan sakit hati,yg membuatkan keinginanmu terhalang,serta mnyusahkan hidupmu,pasti akn damailahhatimu kerana masakan ALLAH sngaja mntakdirkan segalanya utk sesuatu yg sia2,bkn ALLAH x tau deritanya hidupmu,retakannya hatimu,tp mngkin itulah ygDIA mahu keranaDIA tahu hati yg sebeginilah yg selalunya lunak dan mudahutk dekat dan akrab denganNYA...

      thankz kpd sahabat yg sent msj nie......:)

hurmmmmmmm

Cinta dan Benci
Album : Kembara Cinta
Munsyid : Saujana
http://liriknasyid.com


Cintailah insan kau kasihi 
Dengan sekadarnya 
Kerana kelak engkau mungkin 
Akan membencinya pula 
Cintailah sekadarnya 

Cintailah insan kau kasihi 
Dengan sekadarnya 
Kerana kelak engkau mungkin 
Akan membencinya pula 
Cintailah sekadarnya 

Bencilah manusia kau musuhi 
Dengan seadanya 
Kerana kelak engkau mungkin 
Akan menyintainya pula 
Bencilah seadanya 

Bencilah manusia kau musuhi 
Dengan seadanya 
Kerana kelak engkau mungkin 
Akan menyintainya pula 
Bencilah seadanya

luahan perasaan.........aty sakit

salam...
dear izreen...

    tetiber aku terfikir knaper prlu aku sedeh kan...aku raser cam org tah aper2 lak...ha2...
ala aku patutnya bersyukur coz aku ader family yg amik berat sgt psl aku...naper la aku nk pikir bnda2 remeh nikan ...aper la aku nie..lawaklah...skrg aku nk wat cam nie....saper yg sdar aku ada aku pn akn hargai dier..tapi kalo yg x pnah anggap aku aper2...ske aty la....x gne aku kejar2 bnda yg x mungkin dpt..buang maser...hurmmm....hati aku sakit sgt...x pnah la aku raser sesakit nie....tah la..aku arap pas aku tulis nie fikiran aku tenang ckit....tapi aku nk mntak maaf kat sumer yg sakit aty ngan aku..arap maafkan sumer slh aku...x dew niat nk wat org bnci just nk wat yg terbaik...tapi tau x kan pnah org paham aku..its ok...

Sunday, March 15, 2009

sahabat..khas buat semua sahabat..

Akrab Persahabatan
Album : 
Munsyid : In-Team
http://liriknasyid.com


Sesegar hijau daunan
Begitulah kita diibaratkan
Tiada siapa yang bisa memisahkan kita
Antara kita semua

Seerat simpulan yang tidak terbuka
Seteguh langit tinggi menongkah dunia
Kita mengharung badai atas nama
Kasih insan bersaudara

Buang yang keruh ambil yang jernih
Dendam hasad dengki mestilah dijauhi
Marilah contohilah Rasullulah
Di dalam bersahabat
Ukhuwah dan mahabbah kita jalinkan
Bina keharmonian

Sesegar hijau daunan
Begitulah kita diibaratkan
Tiada siapa yang bisa memisahkan kita
Antara kita semua

Saturday, March 14, 2009

miss samer seseorg...

salam.....
dear izreen......

      hype...lama x borak ngan ko kan..msti ko miss aku kn.hurmm...mnggu nie cuti sminggu lamernya...cam bosan pn ader..ko tau x aku ader miss sgt kat sorg dak nie..walaupun tadi baru jmper tapi raser cam da lamer x jmper..sbnarnya aku bnggung ngan diri aku,aku pn x tau naper .cam nie lah aku terus terang aku ader syg ngan sorg bdk nie,.tapi dier da ader akk angkat n kwn2 yg syg sgt kat dier..so aku raser aku ni nothing pada dier..tah la..skrg kpala aku ngah agak serabut...x pe ar...aku doakan dier sntiasa epy ngan org2 yg sayang dier..insyallah..tapi aper yg aku nk dier tau..aku sntiasa ader utk dier pada bila2 maser n aku x pnah mnyesal coz dpt knal ngan dier..k la....dear izreen aku arap bdak 2 x kan luperkn aku coz aku mmg x kn luper dier..

Monday, March 9, 2009

balik hostel....

salam....
dear izreen....

  key daaa...aku d nk balik hostel..jmper mnggu dpn tau...salam
Doa Perpisahan
Album : Teman Sejati
Munsyid : Brothers
http://liriknasyid.com


Pertemuan kita di suatu hari
Menitikkan ukhuwah yang sejati
Bersyukurku kehadap Illahi
Di atas jalinan yang suci

Namun kini perpisahan yang terjadi
Dugaan yang menimpa diri
Bersabarlah diatas suratan
Kutetap pergi jua

Kan kuutuskan salam ingatanku
Dalam doa kudusku sepanjang waktu
Ya Alloh bantulah hamba-Mu

Mencari hidayah dari pada-Mu
Dalam mendidikan kesabaranku
Ya Alloh tabahkan hati hamba-Mu
Diatas perpisahan ini

O.. uwo.. ho..

Teman betapa pilunya hatiku
Menghadapi perpisahan ini
Pahit manis perjuangan
Telah kita rasa bersama
Semoga Allah meredhoi
Persahabatan dan perpisahan ini
Teruskan perjuangan

Kan kuutuskan salam ingatanku
Dalam doa kudusku sepanjang waktu
Ya Alloh bantulah hamba-Mu

Senyuman yang tersirat di bibirmu
Menjadi ingatan setiap waktu
Tanda kemesraan bersimpul padu
Kenangku di dalam doamu
Semoga... Tuhan berkatimu

Oo.. ho.. o...

pnyejuk hatiku:)

kadang2 ALLAH hilangkan sekejap matahari,kemudian dia datangkan pula ribut kilat,.....puas kiter mnagis mncari matahari kiter...rupa-rupanya ALLAH hndak hadiahkan kiter pelangi yg indah!:)

renungkan lah....

salam...
dear izreen..
   ku minta pada tuhan,stangkai bunga segar,
   dia bagi kaktus berduri,
   ku minta kupu,diberi ulat bulu,
   ku sedih dan kecewa...............................................
   namun kemudian.....kaktus e2 berbunga,indah skali....
   dan ulat itu pn mnjadi kupu2 yg amat cantik...
   itulah jalan tuhan,indah pada masanya.......
   tuhan x bagi apa yg kiter harapkan....
   tp dier bagi apa yg kiter perlukan.......
   kdg2 kiter sedih,kecewa,terluka.....
   tapi diatas,
dia sedang mngatur yg terbaik dalam kehidupan kiter........

dah nk balik hostel



salam...
dear izreen..
hari nie aku da nk balik hostel..dalam kul 3 or kul 4..risau la..aku pn x tau naper.aku arap balik ni aku dpt ubah apa yg patut diubah.doakan aku tau.aku nk jadi semua yg terbaik diantara yg terbaik aku arap sgt aku dpt jadi plajar yg cemerlang..insyaallah amin..adus takowt takowt..jgn la aku leka agy..da bulan 3 sekejap jer masa berlalu..tapi aku raser blom ready sepenuhnya..ader kah aku masih sempat?yup aku bole tapi aku kna berusaha sungguh..amiera tolonglah jgn kuar dari landasan matlamat ko..hurmmmmm.....

first skali,balik nie aku nk ubah sumer tntang sikap aku,aku nk jadi kp yg terbaik n dihormati,cukuplah kesalahan yg ku wat utk 3 bulan nie..wlaupun dalam sedar x sedar tapi aku raser bersalah sgt kat sumer org..patutnya aku kasi contoh yg terbaik.tapi aku lak yg wat salah.mmg aku sendiri x caya ngan diri aku skrag..tapi aku harap aku boleh hadapi segala dugaan yg bakal datang insyaallah amin.....

n aku arap aku sedar matlamat aku disekolah..first aku dpt jadi plajar yg cemerlang untuk dapat 11A1 spm 2009 bagi capai cita2 aku tuk jadi PEGUAM SYARIAH n dapat jalankan tanggungjawab dgn sempurna n jadi ketua yg disegani n jadi role model tuk sumer plajar..insyaallah...amin..:)

k la .dear izreen thankz ko ader..ko lah tmpat aku mngadu sumer..he3..epy tol..tima kaceh ya..:)

Sunday, March 8, 2009

HaRi niE...
















salam...
dear izreen..

ary nie aku satu ary kuar..pagi tadi g umah org kawin .mmg bosan gler ar.tapi nasib baik x lama sgt .not bad la..hurmmm pas2 g lawat adek aku yg skool kat smmaiwp..jap...miss gler samer dier la.cian oo dier x balik mnggu nie so aku yg mals nk kuar nie pn pg ar gak smata mata nk iburkan aty adek aku..


haha pas balik 2 aku cakap ngan ayh aku nk g umah kawan.mmg sayang gler ar kat ayh aku dier kasi gak ahhirnya...wlaupun skjap bolelah ar .epy la gak...g umah my new fwen.dier nie mmg baik la seronok gler dpt stay ngan dier ..x la lamer maner dari kul 5.30 smpai kul 8.30 pm..adus...skjap gler..tapi nasib bole jmper kat hostel nanti..hahahahahahahahaha..comel btol kita org ni kan padahal ddk kat hostel bole jmper,, nk gak jmper kat umah..

hah sblum aku luper ko nak tau x .wak2 g umah org kawin kan dpt bunga telor kan.tapi sesenang aty jer telo 2 pcah kat dalam beg aku mmg bngang gler2 la...abis beg kesayanggan aku bau telo..da la kuat gler...busuk2...sedeyh gler...nasib baik bole basuh..mmg malang la nasib ary nie...tapi dlm malang2 pn ada yg epy..he3...key la dear izreen aku nk madi dulu.da bau telor kat aku...bucuk gler...bye salam..2 mke bngang aku...sbb telo nyer pasal..hwahwahwa..key daaaaaa

BorInk GleR...

hurmmmm.....bosan nyer..

KenDuRi kaHwiN...

salam..dear izreen ..ary nie aku kna follow ibu ngah ayh g umah kawin..adus malas nyer....da la mmg x ske nk kuar2 nie..tapi disebabkan adek aku alia nk jmper.so kna g gak la coz sian dier mnggu nie hostel dier x balik..aku pn miss sgt samer dier..nk x nak ikowt je ar..hah agy 1 best la smlm ader org ske msj org kasi..wah terharunya.cayunk bangat..k la doakan la aku x mati kebosanan nanti:p:p..key daaaaaaaaa

Saturday, March 7, 2009

insaf..

assalamualaikum...dear izreen
hurmmmm
dalam mnggu nie aku raser bersalah sgt...coz aku x dpt nk jalankan tnggungjawab aku sbgai ketua pngawas skool n arama dgn baik...tah ar..
aku raser cam leka ckit...tapi aku x tau naper..aku raser bersalah ngan sumer org n cikgu..termasuk diri aku sndiri.......tapi aku harap sgt aku bole tebus balik sumer nie..aku nk jadi ketua yg baik....tapi walaupn aku ader byk prob aku bersyukur coz thn ni aku dpt knal ngan sorg plajar baru yg aku da anggap mcm adek aku.nama dier ily izreen..dier ni mmg nampak cool tapi sifat dier.mnjer sgt..baik sumerla.dier jer yg wat aku epy tuk stay n dgr prob aku.tah la..aku takowt la aku pn x tau naper...mmg risau bangat.......hurm..
tapia k epy coz mlm tadi aku ader maser tuk stay ngan ily...mmg epy sesangat2 la...hurm okey la cukup tuk ary nie..