Followers

Saturday, September 3, 2011




gambar2 raya..he3...thn ni comel la family ak..kiranya adek beradik ayh aku la..diorg nk imbas kenangan lama2 time kecik2 iaitu ..PAKAI BAJU TIDUR TIME MLM RAYA...he3..comell..ayh ak paling comell..mak ak suka sgt..tergelak smpai keluar air mata..coz x pnah nmpak ayh ak comel sgt..he3.. akak sygkamoo berdua...:)jom la tgk gambar ..x la byk..tapi kita share2..he3

c.0.r.E.t A.N



salam
dear izreen

ermm..ak x tau nk tulis aper sebenarnya..otak ak ngah bercelelaru..ermmm...ok la..about this year..thn ni ak raser ak sgt2 worst..terukk..terukk..dan terukk..i dont know y..semangat aku pown mcm kurang dah..resutl exam pown jatuh..tah la..ermm..ak just harap ak dpt perfom final better than kuiz2 aku ni..

ermm.ok bout puasa.alhamdulillah..semuanya berjalan lancar..aku berjya kurangkan berat badan ak..tapi raya ni naik mendadak..tahla..mybe mak ak masak sedap sgt kan..xtahan kowtt..aku bedal la makan aper jer..ambik kau...badan ak naik mendadak..hahahha..ermm.so ak dah wat target aku utk bulan ni..blan yang sibuk ngan exam..bulan yang sibuk ngan test..aku dah bercadang utk diet..wah..doakan lah impian ak ni tercapai..bulan 10 ni kita tgk la hasilnya ya..doakan ak ya..ak dah bertekad...about study..utk bln ak akn gandakan usaha ak utk mencapai segala yang ak inginkan..insyaALLAH..amin..

raya thn ni aku dapat simpulakan sebagai sederhana..x per la..janji dpt juga balik rumah kan..yang penting ak mmg nk balik pown..nk hilangkan ketensionan dlm kepala ak ni..

about him..i just wanaa him know..how much i love him..x pnah ak mau menduakan kamooo..percayala ak cinta kau..cinta kau seumur hidup aku..jgn pnah perlekehkan cinta ak pada kamo..wlaupun cinta ak x sehebat org lain.tapi ak ikhlas dan tulus..aku cCINTAKAN KAU.hakimi erdiew.!!!!ayg minta maaf kerana melukakan hati kamooo..ak sgt cintakan kamoo..percayakan ak..aku x ingin n x pernah mahu selingkuh dgn kamoo..ak xpnah nk menipu kamoo.please jgn tuduh bukan2..sakit hati aku syg..aku setia sgt2 ngan kamo..bila kamoo tuduh aku gtu...hancur n sakitnya hati aku...ak cuma x nk kamoo marah n pikir bukan1..ak x mau bergadoh dgn kamo..tapi ak ni bodoh..selalu wat slh..n lukakan hati kamoo..sy maafkan ayg ya...SY CINTAKAN HAKIMI ERDIEW SEUMUR HIDUPKU..

kepada teman baik sya..SKIN AL RAZI..maafkan sy ya..sepanjang kita berkawan sy banyak menyusahkan kamoo.n menyakitkan kamoo..maaf ya coz kamo terpkasa knal org yang pelik n ngada2 mcm me..maaf sgt2..aper yang me nk kamoo tahU.. KAMOO ADERLAH KWN TERBAIK AK ADER..n sy sygkan awk..kawan..TERIMA KASIH UTKSEMUA YANG KAMOO LAKUKAN..INSYAALLAH AK AKN CUBA UTK MEMBALASNYA KWN..WLAUPUN X DPT TANDINGI APER YANG KAMOO LAKUKAN PADA AKU..SY SYGKAN DIER..SKIN AL RAZI:)

andai kamoo berdua..membaca aper yang sy post..sy harap kamoo dpt memberi sy peluang dlm memperbaiki diri sy..sy sentiasa berusaha utk jadi yang terbaik..tapi sy juga sentiasa melakukan kesilapan jadi sy harap kamoo sudi menjadi org yang sentiasa adr dgn sayadlm bantu sy utk berubah..n sy nk awk berdua tahu..betapa sy menghargai kehadiran kalian dlm hidup sy..kamoo berdua adalah hadiah yang tidak ternilai pada diri sy..terma kasih sudi hadir dlm hidup sy..sy sgt sygkan kamoo berdua....

ermm k la..itu jer..sy windukan mereka berdua..sebenarnya..humm..esk dah nk berangkat pulang k u..doakan perjalanan sy ya..semoga selamat smpai k destinasi..insyaALLAH..amin..
lastly..doakan sy menjadi insan yang berguna ..di dunia mahupun akhirat..perjalanan hidup masih pnjang..n cabaran yang datang makin mencabar dan sukar.jadi doakan sy berjaya melalui nya dgn penuh sabar dan tabah.insyaALLAH..amin..amin..kla..jmper lagi dilain hari..maaf dah lama x mencoret disini..sgt bz..jumpa lagi..salam