Followers

Friday, February 19, 2010

kuar with my bestfwens:)ily izreenmiera






salam..hyepppp....
ary rabu ary tu aku kuar ngan kwn baik aku...he3..seronok sgt...epy sgt dpy jmper dier..he3....itu pn nasib e ada tusyen n mama e kasikan...thnkz 4 ur mama..emmm x tau nk ckp cam ner perasaan wk2 jmper e...epy nwindu......wlaupun arytu kitaorg gado tapi rasa syg x leh ilang...agypown lagi gado lag bertambah syg...hahahahahahah...tu namanya gadop2 mnja.....ayt x menahan...emm satu agy yg best kitaorg kuar dua2 pakai swetw yg sama yg kita beli kat romp
tanpa disengajakan sama..ahahahhaha..2 maksudnya aku ngan kwn baik aku nie ader persamaan yg sama...hahahahah..x sngka:)..kita sama2 brutal wlaupun e ni alim dari aku..aku ni x lah alim maner pown...ermmm..betul2 kitaorg habiskan masa merayau tanpa tujuan slama baper lama kat setiawangsa n last skali baru la pikir nk gerak g jj...kat jj x wut per pn just jalan tapi still best sgt coz kata jln dua.....he3....kat sana jmper aisyah ngn nazir kejer kat jj....windu kat diorg...diorg stay x berubah..still kecikk agy...he3...ermmm kitaorg balik 6 30.......x leh lamer coz kwn baik aku x leh balik lmbat aku pn sama..so perjumpaan kitaorg tu berakhir pada jam 630 lebih...sedeh oo nk pisah tapi terpaksa kan......tapi sblm tu kan smpat gak la dak pendek nie tangkap pic kita dua org...hahahahahahahahhahaahahahha.....comel.......aper pn aku akn sntiasa sayang e....aku syg gler2 kat kwn baik aku nie.......love u so much fwens......

Tuesday, February 16, 2010

perasaan aku



luahan hati aku

salam....
ermmmm hyep...hari ni hari yg sgt2 teluka utk aku,...aku dimarahi oleh ibu ayh n sumer org...betapa aku sedeh ngan idup aku x da saper nk cbe memahami aku n dgr luahan hati aku..skrang aku da x betegur lansung ngan family aku..coz aku raser tertekan biler ayh ibu selalu memikirkan negatif jer pasal aku..diorg x tau betapa aku inginkan kasih syg yg sempurna dari diorg..mmg pada zahirnya aku ni seorg yg keras kepala kasar tapi pada batinnya hati aku x sejahat yg difikir..tad aku mnggis smpai bengkak mata aku..aku serius da x larat..aku skrg sorg..aku terasa mcm org asing kat sini....aku sedih coz x da saper nk paham aku....semua tuduh aku ckp tanpa melihat bnda sebenar,...aper yg akuaku wut sntiasa dipandang negatif.......hummm.....aku sgt2 sedeh......hummmm......aku x tau la......x pe...aku terima..........kpd semua org aku minta maaf coz aku byk mnyakiti hati semua org....aku mmg PELIK as my kwn aku selaoo ckp..aku pelik n teruk..sbb tu aku dibenci oleh sumer org.................

Sunday, February 7, 2010

paling sayang..my special best fwens...


salam....hyep..sorilah aku da lamer x mncoret kater2 kat sini...emm aku baru balik kejer nie .pnat.skarang da nk dkt pukul 4 pagi...emm pnat sgt.tapi aku nk jgak tulis nie kepada KAWAN BAIK AKU,...aku nk dier tau aku x pnah luperkam dier..sntiasa ingt..cme aku x dpt lag kesempatan utk berjumpa ngan dier...bkn aku x nk jmper dier tapi masa yg padat n aku pn tau dier sgt bz ngan skoolll..pengawas..so aku x mahu gnggu dier...aku x nk dier lalai mcm maner aku pnah lalai thn lps.....perkara pnting yg aku nk dier tahu..dier adalah kwn baik aku selamanya..n aku sgt syg dier..itu kater hati aku....hope dier paham.......mieraizreen fwens 4 ever...