Followers

Friday, November 26, 2010

my hubby favourite song

salam..
dear izrenn..
he3
aku aader maser jap jer nie..aku nk cakap aku windu sgt2 kat my hubby..he3..tah per lah dier wat skrg nie kan..hope dier dalam keadaan ok he3..ni kan lagu yg hubby aku kater dier dgr dier ingat kat aku..hahah..mmg pedas seyh lagu nie..tapi aku epy janji dier akan sentiasa ingat kat aku he3..windu sgt2 kat dier..huhu..ermm..korg sumer leh pegang janji aku ya..kalo lah jodoh
kami panjang..aku akan bersama dier..setiap maser n ketika....kerana dier cinta mati aku..huu.gadoh baik tu adatla bercinta kan..tapi segadoh maner pown..syg pada dier mmg x leh buang dah tetanam dalam aty aku..aku sgt sygkan muhammad hakimi erdiew bin tarmizi....sgt syg..mmuuahhhh..



Thursday, November 25, 2010

my wishes.....



salam
dear izreen..

hyep..ary nie sebenarnya x tau nk cter pew..tapi disebabkan ader kesempatan sebentar ..jadi aku coretl la sedikit sebanyak ya tntang ary nie..he3..sebenarnya xda cter meenarik pown..tapi aku nk gtau ary ne..aku tydo smpai k ptg..gler la...aku btol2 x perasan..hahahaah...mimpi best kowt..mimpi syahir af pown adr ..mengarut2 jer mimpi aku..hahahah..
ermm..sebenarnya aku ngah wisau pasal result exam aku n tentang kolej aku..aku arap aku dapat yg terbaik..uish..tadi aku mmpi aku dapat result gred b..sedih seyg..tapi dlm mimpi aku even aku x dapat gred a..tapi semua pndang tinggi kat aku n wish congratz..aku pown x paham..ermm.tapi aku harap aku dapat poointer yg bagus utk result exam aku..aku harap dgn result aku dapat gembirakan kedua hati aku..aku dah cuba yg sebaik mungkin waktu exam arytu..now hanya mampu tawakal..hope berjaya..insyaALLAH..AMIN..N hope aku dapat stay agy kat kolej merduwati lagi..harap sgt..n aku dah bertekad anddai result aku cemmerlang n diberi peluang utk kecapi semua nya skali lagi..aku x kan lalai dah..aku just nk pk tntang my parents...n dapat bagi diorg kegembiraan...dan kebahagian..seperti mana setiap parents inginkan daripada ank mereka kan..ermm..hope sgt2..
n satuagy aku wisau la..aku mcm x yakin jer tntang biasiswa bank rakyat tu..aku takot ..aku harap aku dapat ..co z aku nk ringan kan beban my parents...kalo dapat insyaALLAH dlm tgn ader rm 7000..n aku harap dgn wet tu aku dapat ringankan sedikit bebanan ibudan ayh..insyaALLAH...AMIN...
N satu agy aku nk kater aku sgt windu sama si dia..hope dier dalam keadaan owkey n tenang..aku nk dier tahhu aku akkn sentiasa menyokong dier..ok jgn rsser keseorgang ya..ayg syg b..sentiasa.....aku cinta dier seumur hidupku..aku akn pegng janji utk hidup sama ngan dier walau mcm maner pown keadaanya..kerana ..aku sgt syg kan hakimi..my hubby...
k la..aku x dapat on9 lama..my bro nk gune..take care..jumpa agy..sallm

Wednesday, November 24, 2010

kebosanan itu borink


he3..aku ambik maser jap..nk gtau something..aku suka seyh kat pelakon nie...muka dier comel n sweet bagi aku..waktu citer ni ngah famous kan..aku setiap hari tg k tapi bukan nk tgk cter tu sgt pown..just nk tgk dier..muka dier baby face..pergh..geram toll...hahhahaah.....tadi tgk2 pic tetibe tenampak pic dier..comel..terjatuh hati jap....comel sgt2....sesiapa yyg nk pertikaikan silakan lah..hahaha..ni mata aku tgk...kalo x suka senyap sudah..hahhahaha....
ermm/..ary ni aku nk wat per y..bosan gler..huhuhu...dah baper minggu cuti tapi aku stil x kejer agy..aku x tau la nk kejer aper..x da pengalamn nk cari kejer nie..atoyai..hahahahha..tah la..nk cari malas pown ader ..coz x da teman nk cari ...huhu..skrg pown diorg sumer nk yg leh kejer lama2 aku just leh kejer sebulan jer..atoyai...he3..x per la...aku malas nk updater blog sebenarnya..puasa..x larat nk tekan keypad..hahahah..memain jer...humm..nanti aku smbg la..hahhahah..k la ..salam

Thursday, November 18, 2010

aku dan dier




emm..
sallam
dear izreen,,
ermm da lama aku x mencoret kan..ermm aku sebenarnya x tau nk kater per ..hanya nk wat luahan perasaan jer...ermm..izreen kau tau kan aku dulu mmg ramai org yg minat kat aku...n ramai jga yg aku syg...dan yg paling aku syg ..borhan,..ermm..lepas borhan pergi..aku ingat aku dah x nk bercinta lagi..lama juga aku menyepikan hati aku..tapi hati aku x kuat...hati aku mula menyayangi seorg lelaki bernama hakimi..pada mulanya..hati aku x dalah sgt menyanyangi nya kerana bagi aku lelaki sumer samer n suka mainkan perasaan perempuan...perkenalan kami mmg unik coz tu bukanlah sesuatu yg dirancang..pada mulanya kami hanya berkawan...terus terang aku sgt suka berkawan dengan dier...dier pandai ambik hati aku,,n aku x pernah jumper org seperti dier..sama spesies ngan aku..he3..n then lama kelamaan hati aku mula bertukar...aku pada mulanya x la begitu ingin serius ngan dier..tapi hati aku kuat kater yg dier mmg utk aku,,aku ikowt kater hati aku n pada pagi 21 april 2010 jam 3.15 pagi aku menerima lamarannya utk dijadikan buah hatinya...aku pown cm x caya cmner aku leh terima lamarannya secepatnya tanpa pk pnjang,,tapi x per aku yakin aku akn mencintai dier satu hari nanti..n lama selepas itu..kami makin bahagia..aku terasa indah sgt..aku raser sgt bahagia ngn dier...aku dulu byk kisahh silam ngan ex2 aku...dulu ya aku mmg suka mainkan perasaan lelaki..coz aku dah x percaya sama cinta..tapi dier yg mengajar aku segalanya n buat hati aku tersedar..mungkin sesetengah org akn kater aku nie tah paper tah kan..haha..x per aku paham..tapi aku yakin dgn hati aku..n aku x mungkin akn bepatah balik,,,ya mybe pada mulanya hati aku sakit sgt untuk teruskan perhubungan ni memandangkan dier pown sebelum nie punyai kisah teersendieri..mmg pedih nk terima..tapi aku cube utk belajar terima dier sepenuhnya..mcmmaner dier terima aku......pada aku sumer tu x penting dah..aper yg dah lepas tu dah la..yg penting sekarang aku ngan dier ....dier milik aku..n aku milik dier..aku nk dier tau betapa aku sgt syg kan dier..mybe aku nie kuat merajuk,,panas baran,,kuat cemburu,,tapi pecayala aku hanya nk yg terbaik utk dier dan aku..aku nk hubungan ni kekal...aku x nk bermain dgn cinta buta lagi pada aku walaupun umor aku baru 18 tapi aku nk pasang angan2 utk hidup bahagia bersama org yg aku syg selamanya..insyaALLAH amin..aku akn cube utk harungi cabaran n dugaan yg dtg dalam hubungan kami..pada aku itulah yg akn utuhkan hubngan kami berdua...aku harap dier mengerti akn segala perlakuan aku terhadap dier...aku bukanlah seseorg yg mempunyai keistimewaan yg mampu wat dier sygkan aku,,,aku sedar aku banyak kekurangan tapi dengan kekurangan ni lah aku beharap aku dapat bahagiakan dier..sekarang..hati aku hanya milik dier..sepenuhnya..aku raser bersalah sgt ngan dier coz aku selalu kater mcm2 kat dier..was2 ngan dier...wat dier marah bengang..n mcm2 tapi b pecaya la aku x da niat pown utk wat gtu...aku hanya nk betulkan sesuatu keadaan.supaya jadi lebih baik..tapi selalu jadi benda yg bukan aku inginkan...b..maafkan ayg ya..aku hanya nk jadi diri sendiri..coz aku pecaya dgn jadi diri sendiri barulah kita akn dapat cinta yg sejati..aku akn sentiasa tunggu dier..walaupown aku tau ex dier sentiasa menghantuinya,n inginkannya kembali..ermm..aku akn tetap terima..tapi aku minta maaff kat dier andai kadang2 aku terlepas mara..aku manusia biaser...aku x sekuat dier..hati aku kadang2 x dapat kawal mara..aku selalu mara hati aku coz wat gtu..tapi kalo aku x wat hati aku akn bertambah sakit..ermm..tapi aku nk dier percaya aku sgt cintakan dier..pecayalah dgn cinta aku ya.....aku haarap dier menerima aku seadanya...hati aku hanya cinta kan muhammad hakimi erdiew bin muhammad tarmizi,,aku berharap jodoh idupku bersama dier...mungkin mmg ader yg lebih baik diluar sana tapi aku pecaya dier terbaik utk diriku....aku akn cuba jga hubungan ini sebaiknya..doakan jodoh aku ngan dier akn berkekalan..insyaALLAH amin.............