Followers

Monday, July 27, 2009

hurmm...ubah??

salam...
dear izreen...

hyep sorilah aku da lamer x jenguk ko..hurmm dgrla nie aku x tau nak citer cam ner...aku raser windu sgt kat seseorg nie...tapi kitaorg da x bole berhubung...coz wat maser nie..ustaz dier x kasi tuk berhubung coz dier kna tumpukan dlm bidang pngajian dier..so x per..aku redha..but aku masih was2 tntang kitaorg coz me tau hukum dalam hu8bungan or couple ni.x bole sb ia bole mnyebabkan kepada zina dan bole mnyebabkan fitnah..aku selalu kna usrah ngan kawan aku..aku mmg tgh sedaya upaya tuk berubah..but aku x bole berubah secara drastik ...aku perlukan masa but aku mmg berharap tuk berubah..doakan tuk aku tau..aku berharap dier x kan jemu tuk nasihat aku..walaupun dier lbih muda but aku hormat dier n aku mmg sayang dier..aku nak dier tau..aku akn sntiasa sayang dier smpai biler2....thnkz tau kawan...tuk segalanya.......

Saturday, July 18, 2009

MAAF UNTUK SEGALANYA....TEMAN


aku mula2 x nak tulis but aku da buat keputusan tuk lpaskan dier pg..itu yg dier mnta.aku akn ikut dier..so aku tlis nurkilan aku nie gak.just utk die tau btapa aty aku sedeh..but after this x pe awk bole lpakan ksaya..saya redha..

4 my xbeloved fwens........
DARI HATI KU....


AKU TERINGAT KISAH SILAM,
PERISTIWA INDAH MENGGAMIT KENANGAN,
NAMUN KINI HATIKU HIBA,
MAHU DIRI DISAYANGI,
NAMUN X DIBERI PELUANG.


CERITA INDAH KAU DAN AKU,
PERNAH DIKONGSI SEWAKTU DULU,
NAMUN KINI IANYA TERKUBUR,
DITIUP ANGIN KIAN SAYU.


PERASAAN SAYANG MULA BERPUTIK,
SMKIN HARI SMAKN MEKAR,
WALAUPUN KINI KIAN PUDAR.
NAMUN PASTI TERSIMPAN JUA.


WALUPN JASAD TIADA DIMAYA,
NAMUN HATI KUBEKAL JUGA,
WLAUPUN KITA SUDAH TERPISAH,
NAMUN WAJAHMU TETAP ADA....

terima kasih untuk segalanya.....maaf diatas kesipan aku yg dulu..but aku cme ingin berkata yg aku sangat merindui sahabat ku yg dulu.....thnkz berjaya lupekanaku sebagai sahabatu,,ayat2 diatas aderlah iklas dari aty aku...doakan kejayaan aku tuk spm 2009...slamat tinggal...


nurkilan aty aku.....


hakcipta:amiera abd wahap
tarikh:17/7/2009
tmpat:padang sekolah
maser:latihan kebakaan..:)
mood:sedeh so terciptalah ayt2 nie...

disaat ku ddk di tepian,
memandang jauh nun mentari,
memujuk diri meratapi hti,
hati yg hiba tiada siapa ketahui.

aku menangis seorg diri,
duduk termenung ditepian serambi,
mncari teman sejati,
namun masih belum kutemui.


aku bersembunyi dalam kekecewaan hati,
memujuk hati seorg diri,
saat ku ingin mncari teman sejati,
namun masih belum ader yg sudi.


utk teman2 fom5...thn ni thn last kiter....

semakin hari hatiku gundah,
terkenang peristiwa memori silam,
saat indah bersama teman,
namun kini semakin hilang.

my future...

ku menangis dipenjuru cita,
mngenang kisah yg pasti tiba,
hatiku gundah kian gelana,
kerana tidak mampu untuk meneka.....


ayt diatas sumer aku cipta tanpa disengajakan..bila hati ngah sedeh sumer kuar..huhu...ader satu agi nurkilan yg aku x mahu coret kat sini coz 2 aku buat coz kwn baik aku da berjaya lupakan aku.even aku sayang sgt dier.bui aku tau dier x pnah anggap mcm2..aku miss sgt wak2 kami dulu2..hurmmm..tahla..but aku arap dier berbhagia selalu isamping teman2 nya yg ln.

Saturday, July 4, 2009

mnggu ni.......pnya story...

salam...
dear izreen....

dgr la nie..aku nk bgtau ko story mory aku tuk mngu nie..akhirnya abis gak lisan arab aku tu.hwahwa/..alhamdulillah..tenang raser aty aku...mnggu nie gak kitaorg tau no baper dlm klass tuk exam diagnostik.....alhamdulillah aku dpt no 6 daripada 29....but result aku x cukup bagus coz usaha aku x baper nk kuat..aku just dpt 6A3B1C1G....tapi aku syukur.....he3,,but aku kesal coz BM N sN aku lagi 2 markah nk A....sedeh kalo x ..da dpt 8A da....he3....ni result aku tuk diagnostik....
1)bahasa melayu-B
2)bahasa inggeris-A
3)prinsip perakaunan-A
4)ekonomi asas-A
5)Syariah islamiah-A
6)quran sunnah-A
7)sejarah-A
8)science-B
9)bahasa arab tinggi-B
10)math-c
11)add math-----huhu fail seyh..
atoyai.cuak tul aku..aku kna usaha lbih nie....aku nie byk main n senang leka..wisau aku..kat skool n kat asrama byk cabaran n gangguan..aku kna belajar tuk tangani masalah nie...cuak2..harapan aku just satu.DPT 11A1 DLM SPM 2009..N DPT LANJUTKAN PLAJARAN KE UIA DLM BIDANG UNDANG2 TUK CAPAI CITA2 AKU TUK JADI PEGUAM SYARIAH....itu jer...yg lain x pnting..........aku nk bagi hadiah yg paling berharga kat parents...insyaALLAH akn tercapai......but now aku just berani target 9A1...coz math n add math.n arab..x baper nk kuasai agy...hurmmm...pning2.......
agy sattu..dgrla nie..aku x dpt seyh g PLKN...wah......aku mmg x nk g pn..hahahahhahahaha.....3 bln byk aku leh wat,blaja keta,ambk klass bi,blajar segalanya2....wlaupn x dpt nk dpt pngalaman sertai plkn but aku raser x per..mybe adew hikmah isebaliik nie..aku tau ALLAH dan merancang yg terbaik tuk aku......but 4 all my fwens yg dpt g...aku nk ucapkan tahniah...nnati g elok2...ya:):):)...
n satu agy...aku raser ak sukar tuk luper kan sorg laki ni yg sgt baik..nama dier...BURHANUDDIN BIN ABDULLAH....aku x tau naper aku sgt2 syg kan dier......wlaupn kami mmg tersngt-sgt jarang jmper but aku sgt sygkan dier n aku pn dpt raser cam 2...perasaan dier kat aku.....tah la...aku sntiasa doa yg terbaik tuk kami....sekiranya satu hari nanti dier mmg dicaptakan tuk aku..aku terima..but kalo sebaliknya..aku redha...but utk saat n masa nie...hati aku hanya tuk dier....sayang borhan...

but aper2 hal .....SPM ader la no1....AKU KNA CAPAI CITA2 AKU DULU....YEH..amiera focus ya sayang ya........aku bole..hwahwahwa...........aku nak jadi mcm dak cemerlang before4 ni...
all my idol....aku nk berjaya cam diorg sumer..insyaALLAH amin...


ASAT 2009...

mier wif fwens....kat asat 2009 kat glory beach resort.....best la gak wlaupn just satu mlm....he3....