Followers

Thursday, March 19, 2009

aty...........

salam...
dear izreen....

      hyep dgr la nie aku nk citerkan ckit kat ko psl aku tuk ary nie...aku pnat sesangat2 ...pag tadi kuar awl 7 10 aku da kuar...g skool n g umah my akk study akuan....hurmmm smbil study tu kitaorg adew ar story mory ckit..aku cter la psl aku n exam...n dpt la canderahati nasihat daripada kak nazila...wak2 nk balik 2 aku fikir balik aper yg kak nazila bgtau aku smpai kpala aku jadi pnning sgt n bolelah gak kalo pngsan ..hanya ALLAH yg tau....but aku ni pndai berlakon kan..so aku tahan gak n berlagak cool..pdhal kpala mmg teramat sakit..tapi btol kater kak nazila 2...mmg tah la kanper aku x dgr dari dulu......knaper?jap sblum 2 ko tau ary nie aktiviti aku byk sgt2 berjalan mmg turun 10 kg la aku..ha2..maner x nyer dari umah ke lart jalan kaki..dari lrt ke skool jln kaki..dari skool kew kat umah my akk jln kaki,pas2 dari umah my akk ke lrt jlan kaki...dri ___jalan kaki,darilrt ke umah aku pn jln kaki agy...maner x pnat gler....da ar ary nie aku x mkn ..mmg gler la..mkn ckit jer..itu pn kak nazila blanja...tah la...kadang 2 bnda2 ni wat aku terfikir...............................

          aku raser aku mmg da berubah,bkn amiera yg aku knal,...aku da mcm x knal diri aku da...serious.... aku x  slhkan sesaper coz perubahan aku ni psl aku sndiri ,terlampau ikut kata aty..aty mmg ssh nk dikawal...tah la..serius aku sdeh sgt bila pndang diri aku kat cermin..mmg aku tgk x dew seri kat muker aku,....adew sorg kawan aku tegur aku ary 2...dier cakap muker aku mcm adew seribu satu masalah n cam adew something yg aku pndam..aku mnaer lah nak ngaku aku pn kata x la,..tapi kwn aku nie bole bacer diri aku...tah la aku takowt org nmpak aku bermasalah..sedaya upaya aku nyorok kan masalah aku..tapi mkn lamer aty makin sakit..fikiran makin beban..da ar thn nie aku nk exam bsr..mmg ujian..

         arggghhh..ko tau x aku wndu sgt kat amiera dulu...aku nk sgt jmper diri aku dulu..manisnya diri aku time 2...n sekarang nie aku cpat sedeh n lagi aku sdeh org yg aku syg wat aku sdeh..kadang2 aku tanya diriaku...diorg ni naper x paham aku,,,,,???puas aku berkorban tuk dorg.....tapi naper diorg wat aku cam ni ek.....aku bkn nak mntak balasan ats aper yg aku wat..tapi aku just nk org syg aku..ssh kew ..???ko tau aku mmg ramai kater syg aku la ape la..tapi dlm maser yg samer naper diorg sakitkan aty aku,dpn aku,aty aku ni mcm kna robek2.....adew diorg paham??mcm kat hiostel aku sunyi ddk hostel...truly aku cakap aku x dew lngsung sahabat baik n x pnah knal aper tu sahabat baikk.....aku sedeh bila aku tgk org lain adew kwn baik...adew tman yg bersama,,...ko tau x izreen biler aku sedeh bila aku kecewa bila aku epy ,aku x dew sesaper yg smbut aku.aku sorg2...kwn gembira mmg ramai tapi kwn yg sntiasa mnyokong aku ,x dew,aku sedeh,...

        kotau x aku kan pgang 2 jawatan bsr kp asrama n skoolah,ko tau aku epy coz cikgu kasi kepercayaan kat aku,n aku pnya smnagt nk jalankan tugas,tapi x  dew sorg pn kwn aku yg mnyokong,sumer nya yg keluar kata 2 prli nkata2 yg wat aty aku hancur...ko boleh bayangkan x izreen mcm maner rasernya aty nie...nk berkonfgsi cter ngan my parents,x nak la coz ayah n ibu aku da terlampau banyak berkorban n banyak bnda yg lbih pnting dari ibu n ayah ku tau maslah aku..kalo ibu ngan ayh tau msti ibu ngan ayh aku sedeh....n aku x nk ibu ngan ayh sedeh coz aku..yg aku tau aku nk hadiahkan kejayaan tuk keduanya...sgala masalah aku nk cber selesaikan sndiri,aku just perlu sokongan kwn2 tuk support aku tapi...................

        tah la...cam ner aku nk berjaya..kalo aku x berubah kan..aku arp aku bole berubah....ko tau tadi wak2 dlm perjalanan kat umah,otak aku asyik fikir jer aper yg kak nazila kater.,smpai adew keta nk langgar aku..mmg aku kna hon la tadi..tah la..kalo aku x balance diri aku mmg x tau la aku adew kat umah kew x...tapi time 2 aku mmg x nampak keta kew aper..aku jalan...pning rumit....nasib baik ALLAH masih syg kan aku....amin..tah la .......amiera amiera............aku prlukan maser tuk sendirian...tuk fikir sumer nie....aku arp ALLAH makbulkan segala doa aku..amin...

        k la..aku pnat sgt.. aku nk berehat,aku tulis ni coz aku bosan.jer......x dew kna mngena antara idup da mati...he3...thankz dgr isi aty aku....................................................................sbnarnya aku ni bercita2 nk tulis novel..tapi x layaki...hwahwahwahwa...bosan gler..............................:):):)

2 comments:

  1. asal nk mntak maaf....
    awk x dew kna mngena ngan ni sumer....

    ReplyDelete