Followers

Thursday, June 11, 2009

kem PDRM...






salam..
dear izreen:):)...


oit maaf la da lamer aku x jnguk ko..mcm boaser ar cuzy lorh..he3..ni aku nk story ckit kat ko pasal kem yg aku g under tmpat keje aku..hurmm...aku ay isnin 1 arybulan 6 smpai 4 arybulan..kem ni mula aku mls nk join tapi tiber2 tergerak aty nk g..he3..best ar...seronok..aku raser ni ar kem yg paling sempoi..hahaha..byk gler maser rehat.....best la gak..kiter org tido kat ukm bangi,..raser cam dak hostel lak..he3..kat saner aku dapat group no3 yg diketuai oleh muzammil,nizam,syafiq,lily,hikmah,mirza.amalina,fatin diana,n ader agy sorg x ingat.he3...
alhamdulillah la..dak group sumer sporting gler2 n baik aty..terutama ketua aku...hahah..aku x tau naper aku ske tgk cara dier...sempaoi..gler..baik kadang2 blur la gak..hahahhahaha.....tima kiterorg exploraca...klakar aku tgk dier..he3..n sorg agy nizam...dier nie baik ngan aku...kesian dier slalu kna dgr aku mngarut n bercakap..hhahahaha...tapi aku mngaku ar nizam ni hensem la..hahahahahahahha....baik..aku ske kwn ngan dier...agy satu aku ske pnggil dier pak ustaz..hahaha..coz dier adew janggut comel..hahaa..yg syafik ni pndiam ckit but aku tau dier pn baik:):).........

yg perempuan sumer aku rapat....geng bdak pompuan sumer baik2.....aku rapat ngan sumer terutama amalina,n sumer la..hahaha..kat kem celak aku bole patah..sngal tol..nasib amalina adew hahahaha..aku pn pnjam ala kat dier..he3.wak2 first day kitaorg explorace..best la..coz aku tgk smngat gler group aku..hahahawak2 explorace tu wlaupn kitaorg x dpt no 1.2..or 3..hahahah tapi best gler la...tapipnat orh..aku yg ader asma nie pn cam x dew..he..bole lpa lak pnyakit tuk smntara..coz smgat sgt2 nk explorace..he3...biaser ar amira wahap..hahahha..mlm kebudayaan pn best.aku jadi pngacara..hahahah..bodo2 jer..he3...ye ar last minit pnya idea kn..hahaah..but sumer nya ok..:)...kat kem tu best sgt2....group aku wat ala2 malaysian idol.hahaha..tapinnamer dier chanrakteer talent show..hahahaa...kwn aku nizam jadi (shah kajai khan),nadia jadi (alfonso de albuque)n lily jadi(minah ronggeng)hahahaha...lawak tul.tgk ar saper yg melalut bagi nama2 tu..haha aku la...ketua aku muzammil jadi ahmad ihdham sengau jer org..hahahaha...n amal ngan muzammil duet....amal jadi katie prry.haha..n gng aku yg lain aku main taram jer nam dior..hwahwa..aku pnggil 3 dara kesepian..he3...biasaer ar da jadi pngacara..so aku bedal je ar.hahahahah...but sumer nyer ok...sayang korg sumer kwn2..wlaupn baru knal..but korg sumer antara kwn baik aku gak:),,,,he3

esok nyer tu kita0rg nak balik..wah miss sgt2 uh..he3....tapi nk wat cam ner setiap pertemuan ader perpisahan aku just mngharap hubngans ebagai sahabat ni akn kekal...amin..he3...thnkz sumer coz kat kem sumer baik ngan aku..dak2 perempuan sgt2 baik ngan aku..,,kat saner mula2 mmg aku x dew kwn langsung.coz aku x dew kna mngena pn ngan anak seremban he3..ayh aku yg kjer kat saner....he3.nasib baik ayh aku kjer kat saner...kalo x,x dapat la aku jmper kwn2 baru aku ni kan..he3.....thnkz abah:):):)..........he3..aku nk ucap terima kaseh kat dua sahbat yg paling awl aku knal..iaitu bobo(merangkap kwn bilik aku)he3 n ros...syg korg.....

k la...nk citer pnjang agy..but ..byk kejer..he3..lain kali la aku smbg..hahhaha...k la izree....




No comments:

Post a Comment