Followers

Saturday, April 23, 2011

SELAMAT ULANG TAHUN HUBBYKU..



.salam
dear izreen
hari ni aku berkesempatan untuk menaip sedikit sebanyak kat blog ..he3..coz tadi aku baru habis paper ctu115..soalan bahagian b tadi agak senang..tapi objektif aku x pasti la coz masa x mencukupi sangat untuk cek byk kali kat bahagian a tu..humm..tapi aku harap semuanya akn ok..he3

apa story nk citer ya...he3..pertama sekali aku nk ucapakan SELAMAT ULANG TAHUN YANG PERTAMA(1 TAHUN) untuk my hubby..muhammad hakimi erdiew bin muhammad tarmizi..he3..sesunggunya..perasaan aku tersangat la gembira dan bangga dengan hubngan kami ini..aku mengharapkan hubungan kami akan berpanjangan dan berkekalan selamanya..isyaALLAH amin..amin...eremmm...knapa aku kata aku sgt bangga ya??he3..keraana kami telah berusaha menjaga hubungan kami bersungguh-sungguh, x dinafikan terdapat banyak dugaan dan cabaran yang datang yang kadang2 cuba untuk memisahkan kami berdua ..tapi alhamdulillah aku dan dia dapat bersama-sama mempertahankan hubungan ini..alhamdullilah......

untuk hubby ayg...ayg nk bgtau..ayg sangat bahagia dengan hubby...x pernah ada rasa menyesal sedikit pown dalam diri ayg memiliki hubby..sebaliknya rasa bangga dan cinta yang utuh untuk b...pada mulanya perknenalan kita mmg x dijangkakan dan berlaku dalam keadaan yang x diduga..masing2 mempunyai cerita masing2..dari situ kita kenal..hubby itulah orang yang sentiasa ada disampiing ak x kira waktu aku sedih ,gembira, mrah dan segalanya...dia la segalanya bagi aku yang memberi aku semangat dalam segala benda yang aku lakukan..saat aku jatuh hubby la yang ada di belakang aku untuk support aku dan menasihati aku dalam segalanya..ermm..aku punya syangnya pada dia hanya ALLAH SWT yang mengetahui..betapa dalam nya cinta aku pada dier..aku mengharap hubungan kami akan berpanjangn dan berkekalan serta diberkati oleh ALLAH SWT..ayg nk b tau..ayg bangga bersama dengan hubby..menjalani kehidupan bersama hubby..dan ayg sgt mengharap kau adalah insan yang akan duduk di hati dan hidup aku selamanya....hubby...ayg minta maaf kepada hubby ya sekiranay sepanjang perkenalan dalam hubungan kita ayg ader melakukan kesalalhan pada hubby sama ada dalam keadaan sedar mahupun tidak sedar....ader terguris kan hati b,terluka buat b sakit..ayg harap b maafkan ayg..ayg x pernah ada niat untuk melukakan hati hubby...hubby.....walaupun kadang2 hubby ader temper sikit tu kan..he3..tapi jgan wisau ok..ayg akan tetap dengan b..untuk hilangkan kemarahan b...kesedihan b...dan ada untuk hiburkan hati b ayg sgt paham akan keadaan hubby..biarkan orang nk kata apa..janji ayg tau dan ada dengan b..hee..hubby pown kater kan hanya ayang yang boleh hilangkan kepenatan hubby.. ayg harap ia akan berkekalan hingga selamanya..terus terang ayg kata kan..ayg mmg ingin menjadi suri dalam hidup hubby...menyinari kehidpan kita bersama-sama..mybe orang akan kata mcm2 tentang kita kan hubby..ha2..tapi itu x penting yang penting adalah kasih sygnya kita berdua hanya kita berdua yang tau....biarlah orang kater apa pun. janji kita berdua akan tetap untuk mempertahankan hubungan ini bersama.....insyaALLAH amin.

dan akhir sekali, ayg menharapkan kita berdua akan berjaya dalam pelajaran kita ikut bidang masing-masing..ayg nk b buat yang terbaik dan jangan sesekali give up ya syg ya...yang penting sekali adalah usaha yang gigih..ayg tau hubby ayg orang yang pandai..dan ayg sangat bangga dengan hubby.lepas exam bel b direct kan dengan subjek yang lain.ayg x kan ganggu b ok..untuk beberapa hari ini..yang penting ayg nk b fokus dalam ur study..n buat ayng terbaik..itu jer..ayg sanggup berkorban utuk pastikan kita bersama berjaya..amin...ayg nk b tau..u are always b the best in my heart....


MUHAMMAD HAKIMI ERDIEW BIN MUHAMMAD TARMIZI
@
AMIERA BINTI ABDUL WAHAP

Thursday, April 14, 2011

hari ini hati aku menangis


.
.salam dear
izreen lama x jmpa kau kan.he3..ye ar aku sgt2 bz minggu nie..minggu ni ader la minggu final...so doakan aku la ya..harap2 aku boleh jawab kan...he3 ermm today adalah hari yang agak malang bagi aku..x per la..sekurang-kurangnya aku dapat belajar dari kesilapan dan menjadikan aku orang yang sentiasa sedar dengan kehidupan... ermm...ary ni aku kelas pukul 8.30 pagi tapi aku boleh bangun lambat ..aku bgn pukul 8.40 pagi hhahahaahh kelam kabut aku bangun ...bagus kan..n then pas bgn aku mandi n siap2..hari ni kelas aku kat mk4..dan aku sgt2 x tau lokasi tmpat tu..lepas aku siap aku terus pegi ke kelas, aku x tau kelas kat maner n aku kol la kwn aku nisak.byk kali aku kol..hanya ALLAH jer tau betapa sakit hati aku..bila kol org x angkat..aku kol dier coz aku mmg x da kedit n dier jer aku leh kol free...tapi dier x angkat...ak msj pown dier x balas..aku tanya ramai org..sumer x tau..smpai la dah pukul 9 lebih..aku try tgk kat satu tmpat ni..barulah jumpa..penat sgt..n smpai2..aku ketuk pintu n miss x bagi aku masuk..hahahahhah...mmg terbaik la..aku ketuk agy n kwn2 aku tgk kat pintu n ckp miss x kasi masuk...so x per la..aku pown pegi toilet menangis la puas2...x pernah dalam seumur hidup aku perkara ini terjadi kat aku..hahahha..mmg terbaik la...n aku kol miss..mis x angkat..n then aku msj miss..aku kater la..yang aku x sengaja n aku ckp slh aku kew sedangkan aku dah gerak awl.n then miss angkat miss marah aku n kater "y u dont kol ur frend...dont ask me..ask urself"hahah...aku x kol kwn aku..padahal aku kol byk kali tapi x angkat pown my kol..salah aku kew??salah aku kew??salah aku kew???sedangkan aku bukan budak jahat yang selalu ponteng kelas...paagi2 lagi aku dah menangis...menangis kerana segalanya..orang yang aku mahu ader kat sisi aku..x da pown..ermm...tah la...aku kecewa dengan segalany......hanya ALLAH yang mengetahui segalanya isi hati dan niat aku....amiera kau kna kuat ..jgn sesekali putus asa ..sesungguhnya walaupun byk pahit yg kau rasa insyaALLAH pasti akan ader kemanisan yang ko akan rasa..aku harap korg sumer akan mendoakan kejayaan aku ..insyaALLAH..amin...amin....