Followers

Friday, March 30, 2012

SELAMAT HARI JADI TEMANKU



hollla....
ak dikesempatan ni ingin mengucapkan SELAMAT HARI LAHIR YANG KE 20 ..buat teman terbaik ku..SKIN AL RAZI.ak ingin ucapakan selamat hari lahir..SEMOGA PANJANG UMOR DAN DIMURAHKAN REZEKI..sy mendoakan dier berjaya dallam segala bidang yang diceburi samaada bidang pelajaran atau pown diluar saner..i will always support u friend.for your allz information ..she is really good friend...dier ader la teman terbaik sy..senang citer..dier ni kawan baik ak.kawan tydo ak.kawan manja ak..kawan gado ak..hahahhaha..semua..mcm maner pown dier ..sy mmg selesa dengan dier..i never find a good friend like her before..but now..i really happy and thankful to ALLAH because give me chance to know her...

ni gambar 27 arybulan..ak sempat anta kawan ak ni jap..tapi x dapt hantar kt klia..huuh..tapi sekurang2 nya dapat teman dier kat tbs..dari pukul 12 smpai 8 mlm..n dpt juga smbut birthday gurl .he3..dpt la lepaskan windu kat dier kan before dier flight hari tu balik ke hometown di sabah..hhuu...semoga sahabat sy ni dier berbahagia dismping keluarga tercinta..kirim salam pada sumer di sana orite dear..:)




lagu:selamat hari lahir
artis:AMIERA ABDUL WAHAP@MISS BULAT
kepada: SKIN AL RAZI

ALLAH SELAMATKAN KAMO
ALLAH SELAMTKAN KAMO
ALLAH SELMATKAN SKIN..
ALLAH SELAMATKAN KAMOOOOOOO....

HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTDAY..HAPPY BIRTHDAY..
HAPPY BEITHDAY TO YOU....

ZHUNI SHENGRI KUAILE
ZHUNI SHENGRI KUAILE
ZHUNI SHENGRI KUAILE...

to my bestfriend..SKIN AL RAZI



P/S:sori ary tu daapat belanja kek kecik jer..haha..xper nanti u balik key ell..kita g celebrate betol2 ok dear..he3...
SELAMAT HARI LAHIR
SWEET 20

Yuna - Terukir Di Bintang

SALAM
dear izreen..
hype.llama x mengupdate blog ni..dah bersarang juga lakan..yo lakan ak minggu lepas bz gler ngan final exam.but alhamdulillah..semuanya selamat dan ak dapat menjawab soalan dengan tenang.moga result juga gempakk..mcm sem2 yang lepas.insyaALLAH..amin..ok korg2 sekalian.today nk kongsi sikit lagu yang ak suka..he3..lagu ni muzik dier comel kiut..suker r..mle2 ak x ske sgt n xtau pown lagu ni..ak ni kadang2 agak ketinggalan sikit.he3..tapi ader ak kesah..kan..xkan..ok2..lagu ni mle2 cm ak blur gak dengar tapi dah dgr banyak kali cm suker plakk. lagu ni x payah nk jerit2 n then kita yang dengar ni pown sedap jer..santai jer ..x da r
smpai gegendang telinga nk pecah kan..hahahah...ak mmg suka sikit dgr lagu yang x memekik mekik ni ..sakit otak dgr..bertambah tension..so ni r lagu yuna...sedap so enjoy2...TERUKIR DI BINTANG BY YUNA..



Lirik Lagu Terukir Di Bintang - Yuna

Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia akan aku coba
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia

Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan... kamu...
Sayangku
Jangan kau persoalkan siapa dihatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu


Sunday, March 4, 2012

AWK TEMAN TERBAIK SAYA..SKIN AL RAZI



SAHABAT...

Karena Sahabat, aku masih dapat berdiri disini
Karena Sahabat, aku masih bisa tersenyum sampai detik ini
Karena Sahabat, aku masih bisa tertawa disaat sedihku
SAHABAT..
Aku berharap kau takkan pernah letih menjaga persahabatan kita..
SAHABAT..
Aku berharap persahabatan kita kekal abadi...
Kau lah sahabat sejatiku...





she is perfect friend...susah untuk jumpa rakan yang baik..yang sentiasa ader ngan kita susah n senang..tapi saya bersyukur coz dpt diberi peluang utk berjumpa dengan skin al razi..she is good friend,nothing perfect than her..sy janji akn mnjadi sahabat kamo selamanya..sy sentiasa sygkan kamo..kita ader la BFF untuk selamanya..
kamo pemberi semangat ku..harap kita dua2 berjaya dlm hidup...sy sentiasa doakan awk..skin
TERIMA KASIH KERANA HADIR DALAM HIDUPKU..

khas kepada sahabatku skin al razi..sy doakan awk menjadi photograher yang hebat pada masa akn datang..kawan sy semakin mahir dan alhamdulillah arytu slh satu photo dier berjaya masuk kat blog yang mmg famous tntang photo..utk bulan baper sy lupa..tahniah..sy harap dier akn berusaha lagi untuk berjaya dlm bidang pelajaran dan minat dier dlm bidang photographer..sy sentiasa doakan kawan sy berjaya..insyaALLAH amin..ni ader la baper gambar yang diambil dari kawan sy..tgk la..he3..cantik..byk lagi cntik..tapi nk bubuh kat blog penuh plak..he3...tata...

SEMUA INI ADALAH HAK CIPTA SKIN AL RAZI..

photograhper:skin al razi

YES OR NO

salam..
dear izreen..
hype dah lama x update..urmm..windu kat ko..he3..seminggu lepas ..direct ak pnat sgt coz exam seminggu direct.kepala ak ni pown mcm betol x betol jer..hahahahah...so now ak kat umah merehatkan diri ak yang sgt penat....hah...haritu adk ak asmira a.k.a. may ak bosan..pastu dier bkk r satu cter ni..tajuk dier yes or no..cter ni pasal pengkid r..tapi citer ni sweet gler..ak suka gler ngan pelakon tu.dua2 sweet comel..korg kalo ader masa tgk r..tak rugi pown..bkk jer kat youtube..dier ade 9 episod jer..best ak tgk ..ni dier punya pic sikit ..tgk la..YES OR NO..he3...ok
n stu lagi..lagu kat blog ak ni..lagu cter tu la..he3..comell jer...dgr la...suka2...cyala..


YES OR NO






so aku final test 18 ARYbulan 3 and 26 or 28..he3..doakan ak ya..ader dua paper..satu paper ECONOMY and satu agy PAPER ORGANIZATIONAL BEHAVIOUR..doakan ak ya...tq sumer...paper nanti kalo ak free ak update ok...tata..titu..