Followers

Monday, May 9, 2011

SALAM
heyp...
dear izreen..he3...

dah la lama jgak x mencoret ni kan.hahah...ye r now agak kemalasan nk mennulis..ngah mood cuti..he3..aku x tau nk katter aper.aku nk gtu.aku bahagia ngan hubby aku..hahahha.....he3...aku harap korg sumer doakan result final aku ya.aku dah berusaha sungguh2 untuk sem2 ni..harap segalanya ok..insyaALLAH ...Amin..he3...satu agy aku nk share ngan korg kucing aku..hahha..sebenarnya kucing abg aku.tapi aku yang istiharkan dier kucing aku coz aku syg gler kat dier..nama dier FASEBOOK....he3..keturunan..MIX:BIASE+PARSI...hahhaha....kesukaan...SGT SUKA TYDO...dan yang aku tau dier sgt2 comellll...he3....he3..itu jer kowt aku nk gtau..mls nk tulis la....he3..nanti kalo aku rajin aku update agy....tata..kroh..kroh...he3..salam

No comments:

Post a Comment