Followers

Friday, February 19, 2010

kuar with my bestfwens:)ily izreenmiera






salam..hyepppp....
ary rabu ary tu aku kuar ngan kwn baik aku...he3..seronok sgt...epy sgt dpy jmper dier..he3....itu pn nasib e ada tusyen n mama e kasikan...thnkz 4 ur mama..emmm x tau nk ckp cam ner perasaan wk2 jmper e...epy nwindu......wlaupun arytu kitaorg gado tapi rasa syg x leh ilang...agypown lagi gado lag bertambah syg...hahahahahahah...tu namanya gadop2 mnja.....ayt x menahan...emm satu agy yg best kitaorg kuar dua2 pakai swetw yg sama yg kita beli kat romp
tanpa disengajakan sama..ahahahhaha..2 maksudnya aku ngan kwn baik aku nie ader persamaan yg sama...hahahahah..x sngka:)..kita sama2 brutal wlaupun e ni alim dari aku..aku ni x lah alim maner pown...ermmm..betul2 kitaorg habiskan masa merayau tanpa tujuan slama baper lama kat setiawangsa n last skali baru la pikir nk gerak g jj...kat jj x wut per pn just jalan tapi still best sgt coz kata jln dua.....he3....kat sana jmper aisyah ngn nazir kejer kat jj....windu kat diorg...diorg stay x berubah..still kecikk agy...he3...ermmm kitaorg balik 6 30.......x leh lamer coz kwn baik aku x leh balik lmbat aku pn sama..so perjumpaan kitaorg tu berakhir pada jam 630 lebih...sedeh oo nk pisah tapi terpaksa kan......tapi sblm tu kan smpat gak la dak pendek nie tangkap pic kita dua org...hahahahahahahahhahaahahahha.....comel.......aper pn aku akn sntiasa sayang e....aku syg gler2 kat kwn baik aku nie.......love u so much fwens......

4 comments:

  1. k.miera,kita nak tahu k. aisyah dan k.nazir kerja dkt kedai mana?? mana la tau kalau2 kita g jj, kita boleh mlwt dorang.. kita pun rindu dkt dorang.. kita rasa semua pelajar asrama, rindu dkt form 5( 2009 )..he3

    ReplyDelete
  2. amiera nie..mslu ar..heyp,,dat sweater my cuzin beli ea..
    bukan ily..
    tapi asal la dis post cam poyo lebey ek..
    kah3..
    gado manje hantuk mu..
    tue gado siap bertumbuk agy ok...
    hahaha...amiera gendut!!!

    ReplyDelete
  3. alm sgt ke k.ily nie..hua3..
    akk nak tau x sape secret admire akk???
    kalu nak kte blh bg tau sbb org 2 kasi bg tau..
    hehehehuhuhu....

    ReplyDelete