Followers

Thursday, June 24, 2010

pasl aku...he3..aku ske gelak bah..he3













salam..
izreen..




wah lamanya aku x melawat ko..huhuhu..maaf gler2 tau,..ermm aku nk g tau ko 26/6 ary sbtu ni aku da nk melangkah ke alam dewasa..aku akn melanjutkan plajaran ke uitm alor gajah melaka..ermm...raser aty,,germbira ader..takowt ader..mcm2 raser ader..he3..tapi aku harap kat u ni aku akn bersikap agy matang samada dari segi pemikiran mahupan berpakaian...hahahaha...mak ngan ayh aku da x larat nk nasihatkan aku psl pakaian..aku ni mmg kering hati..hyhaahhaha..aku bkn pakai seksi pown..cme pakaian aku ni brutal sgt..mak ngan ayg aku x ske tgk..he3..so aku arap aku akn berubah..he3..insyaALLAH..amin..ermmm..utk adk aku sowie akku x dapat dtg hari kopersai skoolah sbtu nie..aku mmg nk gler2 dtg tapi nk wat cam ner x ezeki..ermmmm....
meh la aku cter ckit psl aku slma 6 bulan aku tanam anggyr kat umah..hahahhahaha..first skali .of corse la aku byk kna mara ngan ibu n ayh aku..hahahahahah,...biase la ank dierorg yg brutal nie..:)/...tapi aku nie kira baik aper..jarang gler kuar....org ajak pown aku mls..hahahaha..aku bkn aper mls ar nk keluarkan tenaga batin aku..he3...aku sajer nk mngemukkna dier aku yg sudah gemook ni..hahaahahahahahahah....tapi aku mmg bz ngan kejer la..kejer x best pown just sbb aku pk aku nk ringankan ibu n ayh akulah aku continue gak kejer.wlaupan dak2 mcd ader yg x puas aty ngan aku..aku pn x tau pasal..pelik tapi benar..hahahahaahahah..tapi mcm biaser aku wat dek jerla..aku kalo org jelez n x puas aty ngan aku akn wat diorg agy germ..nk sgt aku kasi lah..hahahahahaha..jahat gak kan aku..he3..ermm..tapi aku da besara da..he3..tgk iklan mcd pn aku da nk muntah da.hwahwahwa..x larat bah..pnat gler kejer tapi aku x kurus2 gakwakakakakahahahaha.........ermm...

agy stu aku just nk gtau hati aku da ader org yg bejaya tambat....x leh komen byk2..hahaha...biarlah jadi rahsia aku nan dier..he3...tapi aku nk dier tau aku syg sgt dier n pecaya dier..hope dier pn sama...he3x syg YEYEn..hahahahahaha.......aper tu ya..itu bahasa jawa sbnarnya..hahahahahaha..memain jer....aku syg dier..hope dier jadi yg terakhir dlm idup aku..insyaALLAH..amin.....
ermm..sowie la izreen ayt aku tunggang langgang..aku da lamer x menulis da nyayuk da aku nie..he3....sbnarnya byk aku nk cter agy..he3,.tapi aku mls nk menaip..tgn aku sakit bah..hahaahha..hah sblum aku luper aku nk cter aku now bela kucing..nama dier fasebbook..diimport dari lngkawi..haahahahaha..abg aku pnya sbnrnya..owh..bapak gemuk gler2 kucing tu..mcm karpet..ahahahahha...dak nie la aku raser kucing yg paling klaka...dier ni pemalas gler....lpas mkn tydo telentng mcm manusia..geram gler aku..raser nk pijak2 jer..hahahahahaha..tapi dier da jadi adk angkat kitaorg..sumer syg dier..hahhaha..temasuk aku..he3..ermmm..hamster akk aku yg byk2 tu??owh tu da jadi arwah da..ahahahhaha..akk ak bkn nk jaga....he3..hamster2 tu da jadi zombie..diorg mkn sesama diorg seram aku..he3..rmmm...byk gak aku mncarut kan tapi ayt hancur..ahahahha....

k la..aku nk rehat dulu..jari aku da bngkak da.he3..insyaALLAH kalo kat u nanti aku free aku akn jnguk ko tiap2 ary key izreen..ko jgn merajuk ngan aku plak key...sayang ko..aku windu gler ko..he3..mmmuahh..mmuah....tata titi titu..he3salam...

No comments:

Post a Comment