Followers

Sunday, April 1, 2012

ENGAGED CEREMONY






SELAMAT BERTUNANG
AMIRUL AZWAN
@
HALIMATUL SAADIAH








salam
dear izreen
hallloo..hallo..he3..ok ary ni ader cter best..nk gtau ..pda hari semalam 31/3/2012..hari sabtu ..hari yang berbhagia bagi ayh dan ibu.sbb abg ak bertunang..wah..meriahhh sgt2 semalam mcm majlis kawin jer..he2..ramai sedara mara datang..tydo kat umah.n jiran2 yg dtg tolong n ikowt sekali g rombongan bertunang ker rumah pengantin perempuan..yg ak tau total belah family ak sumer nya 60 org..wah byk kan..mcm kawin jer..kalo kawin mmg ramai gler..itu pown ader yang x leh dtg ats sebab2 tertentu kalo x ak raser dlm 80 lebih jgak..meriah sgt meriah..tapi ak x ikowt pown..wah..kecian ak..ak ngan adek aku berdua lepak kat umah jer..kitaorg ditugaskan utk kemas umah coz before pg kan ader makan2 ..so mmg kna kemas..huhu..bab hantaran plak belah kitaorg ,belah laki hantar 13 dan pihak perempuan 17..byk oo hantaran dier.best mmg best tapi yang x best my bro x da wktu engagement tu.coz dier fly 3 hari direct..sian dier..tapi nk wat cmner ..terpaksa pegi..bukan senang nk batal2 fly pnya jadual..k la..ak x tau nk merepek..merapu apa lagi..jom r enjoy gambar2 tuk hari pertunangan semlam...ok ..daaaaaaaa.....




my mom and besan..he3

family ku dan sedara maraku

pengantin perempuan

HANTARAN PIHAK LELAKI


HANTANRAN PIHAK PEREMPUAN


ok la..itu jer la yang ak dpt upload..pnat nk mengupload byk2..he3..hope segalanya akan berjalan lancar..ak doakan abg ak dan bakal akk ipar ak ni sentiasa bahagia..ok..jgn gadoh2..ok la tata..titu..next ader cter howt nanti ak update ok der ..tata..salam

No comments:

Post a Comment