Followers

Monday, October 18, 2010

16 OCTOBER 2010(MY BIRTHDAY)

my beloved..hakimi..mmmuuaahh

salam..
dear izreen...
lama x jenguk kan..he3 aku bz seyh..huhu..n mnggudpn aku pnya final exam hope aku dpt buat yg terbaik.ermm..he3 first aku nk ucapkan tq pada seseorg yg telah update blog aku ary tu..he3..raser dah tau saperkan hahahha..thnks syg aku..muhammad hakimi erdiew bin muhammad tarmizi,,yg meluangkan masa dier tuk update blog dier..he3..wiendu kat dier..mmuuaahh..love u hakimi..
he3.. jom kiter gerak ke topik seterusnya pla..about what yer?msti lah tntng my bitrhday..erm..thn ni pnya aku xlah smbut paper pn.. nothing special tntng smbutan my birthday hanya simple je but for me sgt2 bermakna..ermm..citer dier camnie.he3..jam 12.00 mlm tepat kan aku tunggu gak siapa kah yg ingat my birthday kan,..ermm,,mmg aku x letak harapan tinggi pun sgt untuk sumer ingat my birthday ermmtapi untuk steng2 seteng org aku mmg tunggu..he3..especially my beloved family and my beloved bf,,kimie,,he3..yah itu dier first pnggilan from my dad..kul 10 mlm my dad da wish kat ank dier tau..he3,,even x msk agy 1610 but my dad epy gler..he3.akak syg abah..mmmuuahh..my mom n my sis time tu dah tido but diorg smpat kirim slm kat me..waalaikummusalam,,,he3

next..siapa agy kan dah tentu my beloved kol..hakimi erdiew..dier la yg teman aku ,,lama sgt..he3..eppy nya aku.coz even wak2 aku baliik my roomates sumer da tydo,, tapi disebabkan my syg kol aku..terubat la kelukaan hati aku..he3,,truly aku terus trg aku telalu syg kan dier n dgt syg kan dier.aku arap hubungan aku ngan dier lama n hope dier jadi yg terakhir dalam idup aku..amin,,,even mlm 2 mla2 ader sikit salah paham..haaha.aku nie yg sngaja cari pasal.hhhaha..ye ar my birthday kan,, jadi me jadi ngada2 ckkit..hahaha.thnks syg paham jga ayg..mmuuahh.....

pagi 16oktober
ermm.. aku bgn tydo..n then tgk my fwens sumer nk gerak kuar..ermm..bgn 2 nothing wish aku terima gak daripada my roomates..but its ok.aku pn bkn jenis yg suke kecoh2 pasl birthday aku..jadi aku diam jer...pas diorg g aku tertido balik..n bgn kul 11 pagi kalo x slap lah.siap2 basuh bju n thn after 2 kemas paper2 aku.ermm mmg terus trang aku sedih sgt,.,x da pape pown yg menarik pada hari u..urgg..sgt2 sedih..huhuhu..n then kring..kring..from who?he3..saper agy my beloved la..he3..b sntiasa ader ngan ayg..tima kasih syg..aku borak ngan syg aku jer la..pas tu aku menangis..hahhaha...aku raser sunyi coz aku sorg 2 kat ctu...nasib my beloved ader..n thn b tnya ku.,.ermm.."sayang nk aper dari b"ckp jer..n jawapan dier aku kasi aku nk dier..hanya dier..mmg kalo diikutkan kebiasaan nya gf mengharapkan something special dari bf masing2..tapi aku mmg x pnah mngharapkan barang paper dari org yg aku syg..aku just nk dier sntiasa ader kat sisi aku...tu yg paling pnting..coz aku pntingkan kasih syg daripada org yg aku syg bkn nya barang2..ermm..mybe msti ader org kater aku poyo n bajet baik kan..biaq pilah diorg..hahah..coz aku mmg cam2 pown..he3 saper yg pnah knal aku diorg tau lah..ermm..apa2 pown,,syg thnkz alot...thnkz teman ayg satu ary suntuk..mmuuaahh,,...

n next..from my roomates..pergh ingatkan diorg x ingat.. aku tydo smpai kul 5 ptg kowt..hahahah,,,teruk kan.he3..bkn aper aku hanya tahan sedih...cehwah..hahahahaha
ermm..dgr la nie rupanya kwn aku wat suprise utk aku..diorg kejutkan aku n then..jeng..jeng..surprise..hhaaha..x sngkan diorg belikan aku kek...siap ngan topeng n topi birtday agy..aahhha..aku da r baru bgn tydo..mke xpayah cakap la..selengga gler..hahhah...aper2 pun thnkz tau..he3..ingat kan korg x ingat..hhu..thnkz ya..aku arap dak2 bilik kiter berjaya tau..mmuuaahh,,thnkz to my roomates husna,zati n syafa.....

he3..nanti kiter smbg key..dah nk mgrib da..tgn aku on da penat..salamm..mmuuuaahh

15 comments:

  1. haha...lagu kt blog u ni x ley blah..ehehehe
    btw..hepy befday ya..hehe

    ReplyDelete
  2. da tau bertanya plak...
    sepakkang
    hahahaahhha
    tq syg.he3

    ReplyDelete
  3. esyh..bla msa u edit post u?
    asl ada gmba mamat mn ntah tu!

    ReplyDelete
  4. tah la..yg pown x tau..
    dier yg nk masuk skaki
    hahahahahahaha
    wekkk

    ReplyDelete
  5. hehe..smpai aty kn pnggl owg sengal?
    hehe..asl blog u ni gelap ek?
    hehehe...

    ReplyDelete
  6. on9 ek skg syg?
    xgtau pun
    ptt x col..b tggu2 kot..xpela
    b nk g jogging kot
    tata

    ReplyDelete
  7. sowi..tadi bincang ngan my dad nk mkn pizza mlm nie.
    he3
    n then cas fon 2 yg on9 jap tu..mmuuaahh

    ReplyDelete
  8. babe..hope u cepat sihat k?
    im worry bout u syg
    ermmm..nk final da ni..jgn sakit2 plz..rsau la b syg..pliz....
    jgn mnum air ais lg tau!

    ReplyDelete
  9. gigitkang dak nie..
    pndai ek nasihat kan org..hehehe
    nk kna makan kew
    dier 2 yg kna ingat2 key..b tu yg jgn minum ais key..he3..
    owg nasihatkan dier..dier nasihatkan ayg balik..he3,,
    mmmuauuuaaaahhh..syg b..thnkz syg
    hoope b pown cpat sihat tau...mmuuuaahh
    love u..b take care tau...
    ayg syg sgt b ..syg sgt2..mmuuaaahh

    ReplyDelete
  10. ayg..asl asik komen ni?
    hahaha..bkn ke ayg sllu kol b utk smnggu ni??ahha
    nk bajet kta jrg cntct la tu..ahhahah
    weyh busyuk! Makan ubt bha,,, ko ni degil tol..ak msk ko jd gulai..pdn muka!

    ReplyDelete
  11. best laa lagu kat blog nieh...tajuk ape yeaaa...neways miera..ctkus already follow blog u..u commmmelll sanggatttt...follow ctkus back...

    http://ctamienahamyraas-sunnah.blogspot.com

    feel free to visit and follow my blog ya..!

    ReplyDelete