Followers

Saturday, January 30, 2010

miera oh miera



salam..hyep da lamer x jnguk ko kan...he3...ye r aku bz sekarang....ngn kejer....walaupun pnat but aku still raser epy sgt2...coz byk dapat pngalaman n kwn baru/.....aku ader ar wndu kat hostel but kesempatan x de untuk aku melawat skoool kesayangan aku...aku wndu ngan kwn2 aku ,dak junior ...n sumer la....ye ar aku kan belajar kat saner dari aku fom 1...tapi bg aku thn yg paling best mybe thn aku fom 4 dan fom 5,,,uhhh byk kowt kenangan aku kat saner...tapi x pe da itu perjalanan idupkan.....so kiter msti continue life nikan.....

emmm aper cer aku ngan borhan ek?>ha3...aku raser jodoh aku bkn dgn dier..mmg aku syg dier tapi aku x raser ni maser yg sesuai tuk aku bercinta secara serius agy....now aku keje kat mcd mmg ramai yg aku dpt tau yg minat kat aku,,tapi alhamdullillah aku dpt tolak godaan syaitan drp ikowt nafsu....tapi skarang aku bauk ngan amirul..dier ddk dkt ngan umah aku..n dier sgt baik,,aku snng kwn ngan dier,,,kami mmg agak rapat.....best..doier ar skrang teman aku berborak,,,dulu aku sntiasa ada teman utk bersama sama aku,,,tapi nk wat cam ner dier masih sekolah njadi perhubungan kami terbatas disebabkan halangan2 yg dtg,,tapi x pe la aku doakan dier brjaya...jgn lalai mcm aku da......sedeh wndu ader tapi nk wat cam ner,,,aku bz ngn kerje kan...so aku terpakasa luperkan psl tu tuk smntara wak2..

emm ky la..pnat da aku mngarut kat cni....insyaALLAH kalo ader maser aku melawat ko agy,,,,,,,ni pic saat 2 terakhir wak2 kat schoolllll...aku kuar nagn kwn n fly pas exam..hwahwah...
sbnarnya aku bngang biler tiap kali bacer post dak nie...aku geram...bngang....emm dier mmg x paham perasaan aku...2 yg aku mls nk bkk blog dier msti aty aku hurt gler....emmm x pe la....

5 comments:

  1. asal??
    bcoz of aqilla's name ea??
    tetibe je...

    ReplyDelete
  2. eish!! haha..
    papepon..WInDOO miera!! haha..
    woi..ko kene gak rajin read my blog..
    mane ley men hukum macam tue je..x adil!!!

    ReplyDelete
  3. betul la...akk xnk baca sgt blog awk..hurt gler kalo bacer..
    he3

    ReplyDelete