Followers

Thursday, April 14, 2011

hari ini hati aku menangis


.
.salam dear
izreen lama x jmpa kau kan.he3..ye ar aku sgt2 bz minggu nie..minggu ni ader la minggu final...so doakan aku la ya..harap2 aku boleh jawab kan...he3 ermm today adalah hari yang agak malang bagi aku..x per la..sekurang-kurangnya aku dapat belajar dari kesilapan dan menjadikan aku orang yang sentiasa sedar dengan kehidupan... ermm...ary ni aku kelas pukul 8.30 pagi tapi aku boleh bangun lambat ..aku bgn pukul 8.40 pagi hhahahaahh kelam kabut aku bangun ...bagus kan..n then pas bgn aku mandi n siap2..hari ni kelas aku kat mk4..dan aku sgt2 x tau lokasi tmpat tu..lepas aku siap aku terus pegi ke kelas, aku x tau kelas kat maner n aku kol la kwn aku nisak.byk kali aku kol..hanya ALLAH jer tau betapa sakit hati aku..bila kol org x angkat..aku kol dier coz aku mmg x da kedit n dier jer aku leh kol free...tapi dier x angkat...ak msj pown dier x balas..aku tanya ramai org..sumer x tau..smpai la dah pukul 9 lebih..aku try tgk kat satu tmpat ni..barulah jumpa..penat sgt..n smpai2..aku ketuk pintu n miss x bagi aku masuk..hahahahhah...mmg terbaik la..aku ketuk agy n kwn2 aku tgk kat pintu n ckp miss x kasi masuk...so x per la..aku pown pegi toilet menangis la puas2...x pernah dalam seumur hidup aku perkara ini terjadi kat aku..hahahha..mmg terbaik la...n aku kol miss..mis x angkat..n then aku msj miss..aku kater la..yang aku x sengaja n aku ckp slh aku kew sedangkan aku dah gerak awl.n then miss angkat miss marah aku n kater "y u dont kol ur frend...dont ask me..ask urself"hahah...aku x kol kwn aku..padahal aku kol byk kali tapi x angkat pown my kol..salah aku kew??salah aku kew??salah aku kew???sedangkan aku bukan budak jahat yang selalu ponteng kelas...paagi2 lagi aku dah menangis...menangis kerana segalanya..orang yang aku mahu ader kat sisi aku..x da pown..ermm...tah la...aku kecewa dengan segalany......hanya ALLAH yang mengetahui segalanya isi hati dan niat aku....amiera kau kna kuat ..jgn sesekali putus asa ..sesungguhnya walaupun byk pahit yg kau rasa insyaALLAH pasti akan ader kemanisan yang ko akan rasa..aku harap korg sumer akan mendoakan kejayaan aku ..insyaALLAH..amin...amin....

No comments:

Post a Comment